Foto: Noa Vahle maakt indruk met zomerse outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is lekker op vakantie! De blondine deelt vlak voor ze in de zon gaat zitten nog even een foto van haar luchtige outfit. Ziet er niet verkeerd uit, Noa!

Noa Vahle is lekker in Barcelona! De blondine deelt verschillende kiekjes van de mooie Spaanse stad. Eén ding is wel heel opvallend; Noa onthulde hier ook haar nieuwe liefde. Samen met Tim de Wild, want zo heet de nieuwe liefde van de blondine, is ze lekker de zon op gaan zoeken. Via Instagram deelt Noa schattige kiekjes van de twee, ze lijken helemaal in de wolken! Veel foto’s met z’n twee, en van Tim alleen. “And then there was you“. Als je de zon op zoekt, hoort daar natuurlijk ook een zonnige, luchtige outfit bij.

Noa Vahle kiest voor luchtige outfit met zomers weer

Onlangs besloot Noa Vahle dan ook haar outfit is online te gooien. De blondine draagt hier witte hakken, een spijkerbroek, en een mooi luchtig wit topje. De dochter van Linda de Mol presenteert de outfit via een heuse spiegelfoto. Duidelijk is, dat Noa zelf ook helemaal weg is van d’r outfit, want vol trots plaatst ze het op Instagram. Wat is de blondine van plan, met deze outfit? Ze heeft zich helemaal klaargemaakt om erop uit te gaan. Met nog als kers op de taart een klein handtasje is deze outfit meer dan compleet. Noa kan goed voorbereid de straten van Barcelona in! Zou ze het kunnen overleven, de hele dag op hakken lopen? Of zou ze dat makkelijk kunnen, en van d’r moeder geleerd hebben..

Lees ook: Video: Louis van Gaal geniet van piepjonge Noa Vahle tijdens persconferentie Oranje

Noa Vahle heeft prachtige woning in Amsterdam

Noa Vahle is natuurlijk niet alleen bekend doordat ze de dochter van Linda de Mol is, maar ook omdat ze bij Veronica werkt als verslaggeefster. De blondine heeft dus over het algemeen al niet heel veel te klagen, maar nadat je haar woning hebt gezien, denk je dat Noa écht aan niks ontbreekt. In Amsterdam, een appartement bij de grachten, wie wilt dat nou niet?

Haar moeder, Linda de Mol, blijft voorlopig nog even eigenaresse van deze woning, maar dit huisje wordt lekker bewoond door Noa zelf. In het centrum van Amsterdam, met een oppervlakte van bijna 150 vierkante meter, heeft dit stulpje zo’n 9 ton gekost. Met maar liefst 3 slaapkamers en 1 badkamer is deze woning zeker goed bewoonbaar. Sterker nog, de blondine woont gewoon in een huis van de prijs van een normaal gezinshuis. Niet verkeerd dit, Noa! Voor een 22 jarige jongedame is dit huis ongeveer een van de beste huizen die je kan hebben. Maar dat mag ook wel, als je onderdeel bent van familie de Mol. Er zit een hoop geld in de familie, en ze zijn dan ook niet bang om dat te laten zien, of uit te geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.