Foto: Nikkie Plessen verliest been bij presentatie nieuw sportmerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen plaatst altijd de meest opmerkelijke foto’s. Op haar laatste pareltje lijkt ze haar been te hebben verloren. 

Ze is mode icoon, succesvol ondernemer en prachtig fotomodel. Nikkie Plessen heeft het werkelijk waar allemaal. Maar wat ze op haar nieuwste foto niet meer heeft is haar been. die lijkt namelijk op magische wijze verdwenen. Het blijkt een mooie optische illusie te zijn. Nikkie verhult haar ene been achter haar andere been. Een soort menselijke flamingo. Maar dan wel eentje die er absoluut prachtige uitziet. Het is de zoveelste foto van Nikkie in haar reeks met beeldschone foto’s.

Lees ook: Nikkie Plessen waarschuwt met deze foto voor gevaarlijke broek
Met nieuwe foto lanceert Nikkie haar sportmerk

Nikkie weet als geen ander wat de laatste trends zijn in de modewereld. Daar speelt ze op in en vaak is ze de trends voor. Nikkie zet namelijk alle trends met haar hippe kleding. En om die kleding nog eens extra goed te promoten maakt Nikkie de leukste foto’s van zichzelf om te laten zien hoe goed die kleren kunnen staan. Nu is het wel een klein beetje valsspelen, aangezien Nikkie er werkelijk waar in alles goed uit zou zien. Maar de slimme marketingtruc werkt dus wel. Mensen kijken naar Nikkie haar foto’s, waar ze haar nieuwe ontwerpen draagt en denken ‘wauw, dat ziet er goed uit.’ Op die manier heeft Nikkie ook haar nieuwste sportmerk gelanceerd. Perfect op tijd voor het nieuwe jaar, waarin iedereen de feestdagen kilo’s er af wil sporten.

Nikkie is een prachtige verschijning

Zoals je op de foto kan zien, ziet Nikkie er prachtig uit. Ze maakt zichzelf nog even extra verleidelijk met een mooie lipgloss. Haar opgestoken haar en indringende blik maken Nikkie nog net even een stukje meer aantrekkelijk. Dit is pas het topje van de ijsberg, aangezien Nikkie nog niet heel veel van haar sportcollectie heeft laten zien. Voor je het weet haalt ze de tennisrokjes en kniekousen uit de kast. Of gaat ze aan de slag met strakke volleybalshirtjes. Wat er ook verschijnt in de collectie van Nikkie, je kan er al vanuit gaan dat het er leuk uit gaat zien. Er lijkt wat dat betreft geen einde te komen aan de schoonheid van Nikkie Plessen.

Nikkie is ook klaar voor de winter

Niet alleen in de sportschool ziet Nikkie er straks modieus en beeldschoon uit, maar ook gewoon op straat weet ze zich uitstekend te kleden. Met haar spannende winterse outfits zorgt ze er voor dat de hoofden van al haar volgers op hol slaan. Nikkie is zonder twijfel het knapste fotomodel van het land. Daarmee is ze wel uniek, want er zijn maar weinig ondernemers die niet alleen hun merk naar zichzelf noemen, maar vervolgens ook zichzelf als model inzetten. Het is duidelijk dat Nikkie haar hele merk gebouwd is rondom haar imago. En met goede reden. Alles wat Nikkie aanraakt verandert in goud. Als je iets koopt van Nikkie dan weet je al dat je kwaliteit in huis haalt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...