Foto: Nikkie Plessen trekt aan veter in zomerse outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft genoeg laarzen om vele zomers en winters door te komen. Gelukkig heeft de kleine Nikkie vroeger ook haar veterstrik diploma behaald. Althans, ze trekt wel erg hard aan de veters dit keer.

Nikkie Plessen weet hoe ongemakkelijk het is om continu maar de styling lastig te vallen met de vraag of ze toch even haar veters willen strikken. Dit kan het model gelukkig zelf. En net op tijd. Haar fotoshoot lijkt net te beginnen. Sterker nog, de fotograaf is al bezig en terwijl Nikkie zich nog concentreert op haar voeten heeft hij de camera alweer tevoorschijn getrokken. Nikkie, als echte professional, kijkt dan maar lief in de camera en hoopt op het beste. Met de foto is het meer dan goed gekomen gelukkig. Nikkie ziet er wederom erg zomers en fleurig uit. Of ditzelfde geldt voor haar losse veters? Of zou de fotograaf/ styling haar een handje hebben geholpen nog voor de echte foto’s zijn genomen?

Nikkie Plessen gaat even zitten

Nikkie zelf was even haar balans helemaal kwijt. Tegelijkertijd poseren en je veters strikken kan je ook gewoon beter niet doen. De onderneemster zag gelukkig een geïmproviseerde stoel staan en besloot er maar eens rustig voor te gaan zitten. Het zijn ook behoorlijke laarzen die ze aan heeft. Of gaat het hier toch om schoenen? Het lijkt in ieder geval vooral om deze “boots”, zoals Nikkie haar stevig aangetrokken schoenen noemt. Voor haar mode imperium wederom een leuk artikel om reclame voor te maken en daarna te verkopen. Voor een wel erg slechte reclamecampagne werd ze trouwens laatst nog even wereldnieuws in Nederland, deze mode-queen.

Nikkie staat stevig in schoenen

Het was zeker geen rustige tijd voor het rondtrekkende model. Nikkie was onderwerp van verschillende rellen. Dit had onder meer te maken met haar reclame voor het merk Douglas. Die had teveel mascara voor blanke vrouwen gepromoot en niet genoeg voor vrouwen met een donkere huid. Termen als “racist” kwamen voorbij en natuurlijk was Nikkie, die meedeed met de reclame daar niet al te blij mee. Lang hebben protesterende Douglas-klanten haar niet met rust kunnen laten online. Maar gelukkig lijkt die storm nu te zijn gaan liggen.  Nikkie blijft gewoon overeind staan, ondanks alle kritieken die ze krijgt.  Maar toen kwam het fiasco met haar privéjet, of eigenlijk die van haar man om de hoek kijken. Ook dat lijkt ze te hebben overleefd en wederom is ze te vinden met een glimlach op de foto.

Model klaar voor de foto 

De onderneemster, die ook nog bijklust als presentatrice bij RTL Boulevard blijft door haar stevige schoenen, als die eenmaal gestrikt zijn, stevig staan dus. Nog beter zelfs, want ze gaat gewoon twee keer zo hard door. Nikkie is een model/werkpaard dat je niet zo snel klein krijgt. Zouden goede schoenen daarbij helpen? Of heeft ze gewoon een sterk karakter. Bij RTL Boulevard durft ze zich meestal in allerlei discussies te mengen en ze lijkt niet zo snel geschrokken. Behalve dan van losse veters. Maar gelukkig lost ze dat probleem ook gelijk snel en vakkundig op. Nikkie weet alles over mode, zelfs schoenreparaties.

Nikkie bezit goede zolen

Dit model blijft maar stappen zetten. Hopelijk zijn de turbulente tijden van vliegtuigen en cosmeticamerken voorbij en kan de blondine zich nu weer richten op wat er echt toe doet: schoenen verkopen en veters strikken. Oh ja, en haar gezin en werkneemsters. Maar dat laatste zit bij familiemens Nikkie wel goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...