Foto: Nikkie Plessen toont zichzelf in gescheurd topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is een van de meest modieuze vrouwen van Nederland. Maar soms zit er ook wel eens een klein scheurtje in haar topje. 

Je zal Nikkie PLessen als mode icoon niet gauw betrappen op een scheurtje in haar kleding. Maar toch is dat deze keer het geval. Maar het scheurtje is geheel bedoeld. Haar nieuwste topje is ook weer een lust voor het oog. Maar Nikkie zou Nikkie natuurlijk niet zijn als ze niet haar topje zou delen met haar volgers. Dus dat is dan ook precies wat Nikkie aan het doen is. En haar volgers zijn daar toch een partij blij mee.

Lees ook: Foto: Zonnige Nikkie Plessen poseert in jurkje met gaten

Nikkie deelt trots scheuren in haar topje

De meeste mode iconen zouden niet heel erg trots zijn op de scheuren die ze veroorzaken in hun kleding. Maar Nikkie werkt natuurlijk weer net even anders. Die is juist heel erg trots op haar gescheurde kleding. Nikkie weet dat haar gescheurde topje heek erg in is. Ook staat het haar geweldig. Nikkie ziet er in haar topje bijzonder verleidelijk uit. En dat kunnen maar weinig vrouwen zeggen zodra ze hun gescheurde kleding aantrekken. Nikkie kan het niet alleen hebben, maar de kleding staat haar ook echt heel goed. of Nikkie ziet er ondanks de gescheurde kleding gewoon goed uit. Dat kan natuurlijk ook.

Nikkie maakt volgers blij met zwoele foto

Dat Nikkie veel te danken heeft aan haar volgers op Instagram dat staat vast. Haar hele bedrijf is erop gericht zoveel mogelijk likes te genereren. Zo kopen meer mensen namelijk de prachtige kleding van het geweldige mode icoon. En Nikkie doet dat door haar fantastische op de foto te zetten en deze te delen met al haar lieve volgers. Die willen er net zo verleidelijk uit zien als Nikkie, dus kopen ze massaal haar kleding op. De mannelijke volgers van Nikkie zorgen ook nog voor de nodige kliks, waardoor Nikkie hoog in de zoekresultaten blijft staan. Door Nikkie haar mooie foto’s, weet ze de modewereld te domineren.

Nikkie heeft ook mooie korte broekjes

Het prachtige mode talent is niet alleen maar goed in het verkopen van gescheurde topjes. Ook in het maken van korte broekjes heeft ze duidelijk aanleg. Nikkie weet haar volgers flink te imponeren met foto’s van zichzelf in zonnige situaties in de heerlijk korte kleding. En dat zorgt ervoor dat Nikkie een hoop lof over zich heen krijgt. Een deel daarvan heeft natuurlijk te maken met de kleding en een deel met de prachtige foto’s. Nikkie is gelukkig met beide complimenten erg blij.

Nikkie heeft een mooie hoed bij haar verleidelijke outfit

De knappe blondine vond dat haar look nog niet helemaal af was en dus besloot ze om een mooie hoed te kopen bij haar kleding. Die maakt het setje wel helemaal af natuurlijk. Nikkie is nu klaar om de hele zomer alle mannen van Nederland te verleiden met haar mooie pakje. En dat lukt haar tot nu toe best aardig. Nikkie heeft daar in ieder geval nu de juiste kleding voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!