Foto: Nikkie Plessen moet goed oppassen met dit superkorte jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelfs fashionkoningin Nikkie Plessen kan zo af en toe foutjes maken. Met dit minuscule jurkje zoekt ze wel heel erg de grens op… 

Van Nikkie Plessen zijn we niets anders gewend dan spectaculaire outfits en een voorspelling van de nieuwste fashion trends. Niemand kijkt er dan ook meer van op dat Nikkie regelmatig rondhuppelt in lichtelijk gezegd avontuurlijke outfits. Misschien snappen wij gewoon niet wat hier hip aan is? Deze keer zijn de fans het echter eens: dit piepkleine jurkje doet je mond openvallen…

Nikkie Plessen doet volgers opkijken met superkort zomerjurkje

Bij zomerse temperaturen horen zomerse outfits. Nikkie Plessen weet dat dondersgoed en trekt de lange mouwen al uit zodra er twee cijfers op de thermostaat staan. Je zou er dan ook niet meer van op moeten kijken dat de knappe fashion-influencer heerlijk aan het genieten is van deze tropische temperaturen. Piepkleine jurkjes verschijnt ze ook wel vaker in, toch? Fans hadden alsnog heel wat te zeggen over haar recente Instagrampost. De risqué outfit die Nikkie aangetrokken had voor haar relaxte stranddag deed namelijk heel wat hoofden draaien. We verwachten normaliter dat jurkjes namelijk nog je bedekken, maar Nikkie geeft daar een originele draai aan. Dit jurkje had namelijk net zo goed een shirtje kunnen zijn!

Niet dat de 38-jarige schoonheid het niet mákkelijk kan hebben. Met afgetrainde benen en strakke buik schittert Nikkie in het piepkleine mini-jurkje en de comments weten ook niet goed waar ze op moeten focussen. De knappe brunette is nou eenmaal beeld en beeldschoon. Logisch dus dat ook dit jurkje haar fantastisch staat. Maar het jurkje zelf? Daar moet ze toch wel mee oppassen, hoor je haar volgers denken. Ons hoor je absoluut niet klagen over de bloedhete foto, maar wellicht dat Nikkie de tips wel weet te waarderen. Je moet je natuurlijk ook afvragen of het de bedoeling was om werkelijk alles te laten zien. Bij Nikkie is het altijd een twijfelgevalletje of ze met opzet met al die arme mannenharten speelt, maar deze keer neigen wij naar wel. Met zwoele glimlach keert ze verleidelijk naar de camera. Je kan je ogen er oprecht niet afhouden.

Nikkie Plessen laat volgers bij haar rokje naar binnen kijken

Ook de tweede heerlijke foto van Nikkie Plessen laat weinig aan de verbeelding over. Nikkie vroeg aan haar volgers welke van de twee ze mooier vonden en fans reageren en masse. Nou zal het voor Nikkie vooral om de outfit gaan, maar wij kunnen absoluut niet kiezen tussen de twee bloedhete plaatjes. Ook in de andere optie geeft Nikkie namelijk een onthullend kijkje haar kleding in. Zo slaat ze een broekje volledig over. Of ze daar goed over nagedacht heeft bij het nemen van de foto weten we niet, want met haar gekozen pose laat ze fans zó bij haar rokje naar binnen kijken! Haar benen laat ze ook volledig onbedekt en geeft zo een look aan het heerlijke plaatje. Fans kunnen hun geluk niet op. Wat een cadeautje om zo’n fotoshoot ineens in je feed te hebben staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.