Foto: Nikkie Plessen ligt stomdronken op boeg van boot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen blijft iedereen altijd weer verassen met haar gekke acties. Zo eet de slanke Nikkie het allerliefst McDonalds en lag ze gister stomdronken op een boot.

Oh die Nikkie toch. Wat was er nu allemaal aan de hand, dat het bij Nikkie zo uit de klauwen liep. Nou, Nikkie had een personeelsfeestje waarbij de drank in overvloed aanwezig was…

Nikkie Plessen aan de flügel shots

Het was een goede donderdag voor Nikkie Plessen. De blondine vond één dag feesten met Koningsdag nog niet goed genoeg dus gooide ze er nog een schepje boven op. Dit keer was ze verrast door haar lieftallige collega’s. Het valt op dat dit eigenlijk alleen maar vrouwen zijn die natuurlijk altijd de outfits van Nikkie dragen. Maar goed, ze hebben een enorm leuk verassingsfeest voor Nikkie georganiseerd en daar hoort alcohol bij. Waar Nikkie haar team laatst nog trakteerde op dure flessen rosé op skivakantie moest ze het zelf doen met een ander roze goedje. De dames dronken namelijk in grote mate flügel. Een drankje wat eigenlijk alleen nog maar door 15 jarige tieners wordt gedronken. Ondanks de flügel lijkt het wel enorm gezellig. Ze hebben zelfs de flügel beplakt met een stickertje van Nikkie. Het zonnetje schijnt en de boot vaart lekker door, de drankjes komen waarschijnlijk hard aan bij de vrouwen.

Lees ook: Nikkie Plessen deelt omstreden video na enorme kritiek

Nikkie Plessen valt bijna overboord

Nikkie Plessen voelt onder het zonnetje de drankjes ook naar haar hoofd stijgen. Natuurlijk moet Nikkie wel nog haar bedrijf blijven promoten de hele dag. Er kan geen story online komen als er geen uitleg bijstaat wat ze precies voor outfit aan heeft. Zo makkelijk als het klinkt was het voor Nikkie niet meer na al die drankjes. De blondine denkt een charmante pose te hebben gevonden op het dek van de boot maar valt er bijna af. Als resultaat deze ‘wilde’ foto van een gillende Nikkie met een wijntje in haar hand. Gelukkig kan ze er zelf ook nog wel om lachen. Na Nikkie haar bootavontuur zat ze nog geen 24 uur later ineens weer in Londen te dineren. Hoe Nikkie het voor elkaar krijgt om ook nog te slapen is maar de vraag. Gelukkig scheelt het wel dat Nikkie meestal in haar privé vliegtuig wordt rondgevlogen dus hierin heeft ze vast een heerlijk dutje kunnen doen.

Nikkie Plessen- op boot

Nikkie Plessen zit op grond met koningsdag

Het liefst verkoopt Nikkie Plessen alleen haar eigen kleding en accessoires maar nu was het ook aan de kinderen de eer om hun spullen te verkopen. Eerlijk is eerlijk, Nikkie heeft altijd alles over voor haar kinderen. Zelfs om de hele dag op de grond te zitten en dubbeltjes te vragen voor wat oude rommel. Nikkie haar zoon en dochter hebben al hun spulletjes bij elkaar verzameld om zo wat geld op te halen. Zelf heeft Nikkie ook een kledingrek vol oude dingen mee genomen. In een tweede filmpje deelt Nikkie dat haar zoontje een spel heeft bedacht die bezoekers van de rommelmarkt kunnen komen doen. Hij heeft een stapel blikken en ballen die mensen mogen gooien. In de hoop dat ze iets kleins winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.