Foto: Nikkie Plessen laat zich van twee kanten zien in strakke spijkerbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Nikkie Plessen laat weer van zich horen. En dat doet ze met een filmpje in een zeer strakke spijkerbroek. 

Nikkie Plessen heeft weer eens van zich laten horen. En dat doet de prachtige modeontwerpster op een wel heel bijzondere manier. Ze heeft een nieuwe broek die ze wilt promoten en daar moet dus een mooi filmpje van komen. De ster van het filmpje is natuurlijk Nikkie zelf. Want wie anders zou op zo’n manier zo’n strakke spijkerbroek kunnen dragen. Nikkie heeft het dragen van een broek verheven tot kunstvorm. Ze kan als geen ander aantrekkelijke foto’s nemen van haar verleidelijke benen in het kledingstuk. Maar deze keer overtreft Nikkie zich toch echt weer even.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen knalt bijna uit piepklein topje
Nikkie maakt bijzonder filmpje van strakke achterzijde

In de video die Nikkie naar haar Instagram uploadt, kan je zien hoe de knappe blondine een van haar nieuwste creaties aan heeft. De strakke stof van haar nieuwe spijkerbroek omsluit haar prachtige . Van meerdere kanten ziet Nikkie er in deze broek ongelooflijk verleidelijk uit. En daarom doet ze ook een klein rondje. Op die manier kan je namelijk haar broek van alle kanten zien. En dat betekent dat je de prachtige vormen van Nikkie van alle kanten kan zien. De prachtige blondine doet het er ook een klein beetje om. Met haar video hoopt ze natuurlijk dat ze meer broeken gaat verkopen. Maar stiekem vindt ze het ook wel een beetje fijn dat haar nieuwe broek haar zoveel aandacht oplevert.

Nikkie is klaar met haar dag

Na een volle dag te hebben doorgebracht in haar nieuwe broek is het tijd om er een einde aan te breien. Nikkie sluit de dag dan ook af met een andere mooie video waarmee ze haar broek van meerdere kanten laat zien. Zo is de cirkel ook weer mooi rond. Het is duidelijk dat Nikkie zich erg comfortabel voelt in haar nieuwe broek. En geef haar eens ongelijk. Ze ziet er namelijk buitengewoon knap en aantrekkelijk uit. Haar nieuwe broek laat namelijk goed de contouren van NIkkie haar zien. Dankzij haar nieuwe broek merk je pas goed hoe knap Nikkie eigenlijk is. En dat is het effect wat Nikkie met haar video hoopt over te brengen. Als meer vrouwen zien hoe knap ze kunnen zijn door het dragen van haar broek verkoopt ze er waarschijnlijk meer van.

Nikkie promoot nog even de broek in haar stories

Tussendoor promoot Nikkie haar nieuwe kledingstuk nog even in haar Instagram stories. Zo weet iedereen waar ze de prachtige en erg strakke broek kunnen bestellen als ze hem zelf in huis willen halen. Nikkie is een sluwe zakenvrouw. Ze weet door middel van verleidelijke foto’s en video’s haar kanaal continue in de schijnwerpers te laten staan, waardoor ze haar kleding makkelijker gepromoot krijgt. Nikkie gaat erg slim om met het algoritme van Instagram. Alles natuurlijk om meer van die strakke broeken te kunnen verkopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.