Foto: Nikkie Plessen laat zich op straat zien in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen weet wel hoe ze zich in het openbaar moet vertonen. Dat doet ze nu in een hartstikke leuk, maar erg open jurkje. 

In haar prachtige nieuwe jurkje loopt Nikkie Plessen over de straten. De camera is haar beste vriend, terwijl ze verleidelijk de straat door probeert te gaan. De foto’s zijn natuurlijk bedoeld om de nieuwe collectie van Nikkie te laten zien aan haar volgers, zodat die de nieuwe kleding zullen kopen. Dat gaat waarschijnlijk wel lukken, want Nikkie heeft al goed laten zien hoe knap een vrouw eruit kan zien in dit jurkje. Het is een niet zo verhullend kledingstuk, dus je moet wel zelfverzekerd in je schoenen staan als je dit wilt dragen. Net als bij Nikkie komen je benen namelijk helemaal vrij te liggen. Dat geeft best een verleidelijke look. Nikkie kan het overduidelijk hebben en ze hoopt haar volgers ook.

Lees ook: Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is
Nikkie laat alle kanten van nieuwe jurk zien

Het is belangrijk als je kleding verkoopt, dat jouw publiek die kleding van alle kanten gezien heeft. Dan kunnen ze pas echt goed bepalen of het kledingstuk iets is voor hen. Nikkie weet dit en daarom plaatst ze ook zoveel foto’s tegelijk van de mooie jurk. Nikkie weet dat hoe meer foto’s ze plaatst in haar nieuwe jurk, des te groter de kans wordt dat haar volgers hem ook daadwerkelijk gaan kopen. Daarbij zorgen al haar mannelijke volgers met hun likes en comments er wel voor dat Nikkie genoeg interactie heeft op haar Instagram om relevant te blijven. Omdat Nikkie haar pagina’s zoveel bekeken wordt en er zoveel reactie op komt, blijft Instagram deze ook pushen, waardoor meer mensen hem zien. Nikkie is dus een hartstikke slimme marketingvrouw, die met weinig middelen veel voor elkaar krijgt.

Nikkie maakt meer warme video’s over haar benen

Maar de open jurk is niet het enige wat je deze week van Nikkie haar benen te zien krijgt. Ze heeft namelijk ook een video geplaatst op haar Instagram waarin ze haar nieuwe body oil aanprijst. En hoe doe je dat nou beter dan hem even te laten zien in gebruik? Dus Nikkie pakte haar camera erbij en begon met insmeren. En dat insmeren van haar benen ziet er een partij sensueel uit. Ongetwijfeld dat Nikkie het erom doet, maar de video die de blondine maakt, daar krijg je het snel warm van.
Nikkie is goed in wat ze doet

Of ze nu een nieuw kledingstuk verkoopt of een body oil, Nikkie weet van haar marketing altijd iets bijzonders te maken. Dat komt natuurlijk door haar vele foto’s en video’s die ze verleidelijk inzet op haar Instagram. Door haar kleding zelf te dragen en haar producten zelf uit te proberen houdt ze het spannend. Haar volgers smullen in  ieder geval van de foto’s en video’s die Nikkie van zichzelf maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...