Foto: Nikkie Plessen laat volgers meegluren terwijl ze piepklein broekje past

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen probeert voor haar volgers altijd de laatste kleding te dragen en daarom probeert ze voor hen altijd nieuwe dingen uit.

De bijzondere kleding van Nikkie Plessen

Als er iemand goed is in het dragen van bijzondere kleding, dan is het wel Nikkie Plessen. Speciaal voor haar volgers wil ze altijd het beste voor de dag komen. En daarvoor moet ze natuurlijk wel de meest mooie pakjes aan. Nikkie neemt haar kleding keuzes dus heel serieus. Zo serieus zelfs, dat ze haar volgers haar outfit laat bepalen. Voor hen doet Nikkie werkelijk alles, dus mogen ze ook meebeslissen aan de outfit van de knappe dame. Op beeld switched ze tussen een luchtig jurkje en een piepklein broekje. En haar volgers mogen bepalen welke ze het leukste vinden.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen moet goed oppassen met dit superkorte jurkje

Outfit nummer 1 voelt lekker zomers aan

De eerste outfit van Nikkie Plessen voelt natuurlijk al gelijk heel zomers aan. Haar jurkje is op zijn minst heel bijzonder te noemen en ziet er natuurlijk ook nog eens erg luchtig en fijn uit. Je kan Nikkie haar prachtige beentjes goed zien onder het jurkje. Terwijl Nikkie een beetje heen en weer beweegt valt pas echt goed op hoe mooi deze knappe vrouw eigenlijk is. De aantrekkelijke blondine weet met haar looks toch wel menig man te verleiden. Het zomerse jurkje helpt daar zeker bij.

Nikkie Plessen haar tweede outfit laat beter haar beste punten zien

De tweede outfit van Nikkie laat absoluut beter haar beste punten zien. Zo zit het pakje op bepaalde plekken wat strakker dan het jurkje, waardoor je meteen meer te zien krijgt van het lichaam van deze knappe dame. Ook komt er een stukje buik vrij en dat is natuurlijk ook altijd spannend om te mogen zien. Haar verleidelijke heupen zie je ook gelijk een stuk beter in het korte broekje. Genoeg punten dus waar het korte broekje beter op scoort. Dit is duidelijk de betere van de twee outfits. Nu maar hopen dat  haar volgers dat ook vinden, dan kan je namelijk dit leuke pakje veel vaker gaan zien.

Nikkie Plessen test spannende jurkjes uit op publiek

Natuurlijk is het in de zomerperiode erg fijn om jurkjes te mogen dragen. Nikkie Plessen is er in ieder geval een groot voorstander van. De knappe blondine heeft dan ook een hoop jurkjes waar ze uit kan kiezen. Dat maakt het niet altijd even makkelijk voor de blondine. Maar gelukkig heeft ze haar volgers op Instagram om haar te helpen kiezen welk jurkje nu het allermooist is. Ze trekt drie verschillende kleuren aan van het jurkje en alle drie zien ze er bijzonder goed uit. De knappe dame schittert in haar jurkjes echt wel op beeld. Met haar bijzondere jurkjes weet Nikkie Plessen de harten van alle Nederlandse mannen keer op keer te veroveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?