Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Modeontwerpster Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze indruk probeert te maken op al haar volgers. En dat gaat ook wel aardig, alleen niet altijd om de beste redenen. Nikkie is nogal warrig in haar uitleg van het pakje. Al zou je kunnen zeggen dat elk pakje dat een uitleg behoeft al redelijk warrig is van zichzelf. Maar goed, Nikkie ziet er natuurlijk wel bijzonder goed uit in haar, safari inspired, outfit. Dat moet gezegd worden. Waarom Nikkie voor dit gevaarlijke safari pakje gekozen heeft, dat kan ze het beste zelf uitleggen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen verbaast volgers met mislukt kerstmanpak

Nikkie heeft een raadselachtig pakje op de foto aan

Het lijkt er inderdaad op alsof Nikkie in haar beige kleding klaar is om op safari te gaan. Maar het is absoluut niet haar meest charmante pakje aller tijden. Smaken verschillen, dat is zeker waar. Maar in haar carrière als model en modeontwerpster heeft Nikkie wel eens betere kledingstukken in haar handen gehad. Dan is dit toch een beetje een raadselachtige verschijning. Toch wil Nikkie zich hart maken voor haar nieuwste pakje en besluit ze om maar een uitleg te geven over hoe je deze outfit het beste kan dragen. Dat komt alleen niet helemaal lekker uit de verf.

De warrige uitleg van Nikkie Plessen bij haar safari foto

Nikkie steekt meteen van wal over het dragen van de bijzondere kleding. Ze heeft het over de broek, doet dan het jasje omhoog, laat haar buik zien en doet het elastiek in de broek. Vervolgens begint Nikkie een heel verhaal over uitbuiken achter de computer. Wie is deze vrouw en wat heeft ze met Nikkie Plessen gedaan? Nikkie inspireerde vrouwen altijd om een gezondere leefstijl aan te hangen, maar inmiddels is ze ook om. Ook Nikkie zit het liefste op de bank met een zak chips. Alleen daar komen de kilo’s wel keihard van aan. En slim dat ze is heeft Nikkie een outfit bedacht, die dat nog een klein beetje weet te verhullen. Nu hoeft niemand te zien dat Nikkie thuis een klein beetje een slons is. Maar goed, daar had ze ook de gordijnen voor dicht kunnen doen in plaats van een heel safari pak te ontwerpen.

Nikki laat gevaarlijke kant zien op foto

Ondanks dat het pak ontworpen is om jezelf lekker te laten gaan, probeert Nikkie er natuurlijk wel eens verleidelijke draai aan te geven. Dat moet ook wel, want hoe wil je anders deze kleding slijten aan alle vrouwen van Nederland. Die houden natuurlijk wel van een beetje comfort, maar die willen ook het gevoel hebben dat ze er ongelooflijk aantrekkelijk uit zien in hun kleding. En daarom doet Nikkie nog eventjes een verleidelijk loopje om te laten zien dat je, zelfs in deze uitrekbare kleding, er nog steeds enorm verleidelijk bij kan lopen. Al veranderd het Nikkie wel een beetje in een gevaarlijke vrouw, met haar imponerende safari jacht outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.