Foto: Nikkie Plessen heeft grootste ballen van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Nikkie Plessen is vaak alles heerlijk over de top. Zo ook met kerst. Nikkie heeft namelijk de grootste ballen van het land. 

Mode icoon en beeldschone dame Nikkie Plessen houdt er van om flink uit te pakken. Dan is kerst toch wel een van de mooiste periodes van het jaar voor haar. Niet alleen mag je dan grote cadeaus uitpakken, ook kan je groots uitpakken met sierlijke outfits, decoraties en meer. Nikkie is daar een kei in. Die heeft inmiddels de grootste ballen van Nederland verzameld en staat daar dan ook trots mee op de foto. Nikkie is dus helemaal klaar voor de kerst.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen verdwijnt bijna in onbegrijpelijk kledingstuk
Nikkie bereidt zich op foto voor op een groots kerstfeestje

Bij Nikkie zijn de voorbereidingen voor kerst al in volle gang. Niet alleen heeft ze haar outfits voor de feestdagen al zorgvuldig uitgekozen, ook heeft ze al haar feestelijke decoraties verzameld om op haar werk een goed feestje te kunnen geven. Met de grootste kerstballen van Nederland moet dat natuurlijk wel een geweldig feestje zijn geworden. Het is een van de vele redenen waarom Nikkie zo goed is in haar vak. Ze weet dat een goede uitstraling en tevreden werknemers de sleutel zijn tot elk succesvol bedrijf. Met haar feestelijke kerstfeestje, waar ze zelf rondliep als een spannend elfje, laat ze niet alleen haar stijl goed zien, maar houdt ze haar werknemers ook tevreden. Het moet haast wel een feestje zijn om voor Nikkie te mogen werken als ze dit soort partijen organiseert. al is het waarschijnlijk sowieso erg fijn om met Nikkie te werken, omdat je dan dichter bij Nikkie mag staan dan de gemiddelde medemens.
Nikkie on ice op magische foto

Na het spannende en gezellige kerstfeest was het natuurlijk tijd om even een dagje goed uit te rusten. Nikkie doet dat op een manier die haar geheel eigen is. Niet in bed met Netflix aan, maar op het ijs in hartje Amsterdam. Met haar modieuze rode schaatsjes aan toont ze nog even haar nieuwe collectie. Voor Nikkie is er geen enkele dag vrij. Ze is altijd wel bezig met haar brand en kleding beter onder de aandacht brengen. Nikkie maakt daar graag de meest magische foto’s voor om iedereen ervan te overtuigen haar bedrijf te steunen. Nikkie heeft dan gelukkig geen andere modellen nodig, want ze is zelf het mooiste model wat ze zou kunnen vinden. Het is de voornaamste reden dat je Nikkie zo vaak op die magische en betoverende foto’s ziet met haar kleding aan. Het grote voordeel is dus dat Nikkie voor de kerstcollectie met niemand anders rekening hoeft te houden dan zichzelf. Nikkie kan dus de kerstdagen in gaan op haar eigen manier en geheel in haar eigen stijl. En dat kunnen maar weinig ondernemers zeggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!