Foto: Nikkie Plessen gooit benen met rode hakjes op tafel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen deelt een video waarin ze haar benen op de tafel gooit. De modeontwerpster voelt zich helemaal thuis.

Nikkie Plessen is weer lekker actief op Instagram. De modeontwerpster houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van haar activiteiten en is dan ook razend populair op het platform. Met ruim 5 ton volgers is Nikkie inmiddels een heuse BN’er. De blondine heeft bijna 5 duizend foto’s online staan op het platform, dus ze houdt de gemoederen goed bezig. Zo ook nu weer: Nikkie deelt een video waarin ze haar benen op de tafel gooit. En het gekke is, de blondine is niet eens thuis. Terwijl Nikkie deze video opneemt, zit ze backstage bij RTL Boulevard. De blondine voelt zich wel heel erg thuis bij het programma, en gooit gewoon haar beentjes omhoog, zonder schaamte.

Nikkie Plessen gooit blote beentjes op de tafel

Onlangs deelde Nikkie Plessen een wel heel opvallende video. In deze video was te zien hoe Nikkie haar benen op tafel legde. En het gekke was, ze was niet eens thuis! Nikkie wilde de gloed van haar been laten zien, die door haar nieuwe product kwam. Natuurlijk ging dit filmpje weer om reclame maken, want Nikkie moet nu eenmaal haar bedrijfje runnen. De blondine legde beide benen op tafel, en vergeleek de gloed tussen beide benen. Opvallend was, dat ze ook knalrode hakken aanhad, en die gewoon ook op tafel gooide. Schoenen uitdoen is voor Nikkie toch wel teveel gevraagd. Even later zette Nikkie nòg een video online. Hierin was te zien hoe de blondine voor de spiegel stond, en haar schoenen aan het laten zien was aan de camera. Ze was hier waarschijnlijk backstage bij RTL Boulevard, want later kwam Kees van der Spek ook nog even hoi zeggen in de video! Ook hij laat zijn schoenen zien, die stiekem veel mooier zijn dan die van Nikkie. Kees is te zien in stoere, zwarte cowboy-schoenen, en de blondine nog steeds in de felrode hakjes.

Lees ook: Nikkie Plessen zorgt voor explosie achter de schermen bij RTL Boulevard

Nikkie Plessen deelt aandoenlijke foto met kinderen

Onlangs deelde Nikkie Plessen een wel heel aandoenlijke foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe Nikkie helemaal doodgeknuffeld werd door haar twee kinderen. Er is geen betere dag om deze foto te plaatsen dan op moederdag, dus besloot Nikkie die dag de foto op Instagram te zetten. Nikkie is gezegend met twee kinderen; Jolie Lisa Lotte en Alain Robert Henri. Het zijn dus niet bepaald de makkelijkste namen. Nikkie zegt waarschijnlijk gewoon; Jolie en Alain. Jolie en Alain zijn beide even blond als hun moeder. De twee kinderen zitten waarschijnlijk goed qua financiën voor de rest van hun leven, aangezien Nikkie haar vermogen wordt geschat op ongeveer 24 miljoen. Dus qua erfenis, hebben de kinderen in ieder geval niks te klagen. Die zullen de rest van hun leven er warmpjes bij zitten, dankzij de vele foto’s van hun moeder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!