Foto: Nieuwe vriendin van Rob Kemps laat haar prachtige lijf zien tijdens romantisch tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Snollebollekes ster Rob Kemps laat er geen gras over groeien dat hij een hele knappe nieuwe vriendin aan de haak heeft geslagen. De blondine laat haar prachtige lijf zien tijdens een droomvakantie.

Rob Kemps en Stephanie Klaver duiken in intense relatie

Het is allemaal niet even netjes gegaan tussen Rob Kemps en zijn nieuwe grote liefde Stephanie Klaver. Zo kwamen de twee in een heftige affaire nadat ze niet meer van elkaar af konden blijven. Dit ging niet helemaal zoals het hoort, want Rob Kemps was nog in een relatie met Miriam Swinkels, tevens de moeder van Rob zijn kinderen. Ook vanuit Stephanie Klaver was het natuurlijk niet netjes naar Rob zijn vriendin, maar zelf had ze ook nog eens een relatie! Rob en Stephanie hebben het dus flink bont gemaakt, en dat allemaal om elkaar te kunnen blijven zien. Gelukkig voor de twee was het niet alleen een kortstondige affaire, maar ze kunnen ook daadwerkelijk goed met elkaar overweg. Rob en Stephanie lijken namelijk smoorverliefd op elkaar te zijn geworden. Het is ook niet gek dat Rob valt voor een prachtige blondine zoals Stephanie. Waarom zij voor hem heeft gekozen is dan wel weer een groot vraagteken.

Nieuwe vriendin Rob Kemps deelt haar prachtige lichaam

Nu Rob Kemps en Stephanie Klaver eindelijk heel de wereld hebben kunnen laten weten dat ze samen zijn, is het tijd voor een mooie reis. Zo is het gelukkige koppel afgereisd naar Colombia in Zuid-Amerika. Hier maken de twee een uitgebreide rondreis door het land heen. Het geld dat Rob met Snollebollekes heeft verdient is flink aan het rollen, want het stel bezoekt de allermooiste plekken en locaties. Ook mag iedereen nu weten hoe stapelverliefd ze op elkaar zijn. Stephanie plaatst namelijk zes verschillende fotoreeksen op haar Instagram account van hun vakantie. Hierop is te zien dat ze niet van elkaar af kunnen blijven want ze hangen op elke foto om elkaar heen. Ook valt het enorm op hoe knap Stephanie Klaver wel niet is. De blondine poseert voor een aantal foto’s in haar zwemkleding en haar lichaam is hartstikke in vorm. Op onderstaande foto zijn de twee bij een waterval te zien.

Nieuwe vriendin Rob Kemps, Stephanie Klaver samen in Colombia

Rob Kemps pronkt met knappe nieuwe blonde vriendin

Het lijkt voor Rob Kemps niet alleen meer te gaan om het feit dat hij een hartstikke mooie vakantie heeft gehad. Nee, Stephanie is een waar pronkstuk te noemen, wat vast helpt met zijn promotie voor zijn optredens. Straks komt iedereen naar haar als danseres kijken en niet meer naar Rob die gek doet op het podium. Gelukkig is het helemaal niet erg dat Rob zoveel foto’s plaatst met zijn nieuwe blonde vriendin, want ze zijn hartstikke leuk samen. Onderstaande fotoreeks is gemaakt in Medellín, Colombia. De twee poseren uitgebreid op de verschillende hoogtepunten van de kleurrijke stad. Stephanie heeft vast veel aandacht getrokken, want ze loopt in een heel kort spijker broekje rond in de stad.

Lees ook: Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) ging vreemd met deze bekende blondine

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.