Foto: Niet alleen Frenkie mag bij Mikky Kiemeney tussen de benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney verloofd zijn zou je denken dat er niemand anders meer tussen de benen van Mikky mag. Deze foto laat zien dat niets minder waar is. 

Wanneer je verloofd bent moet je elkaar met 100% kunnen vertrouwen. Frenkie de Jong vertrouwt Mikky Kiemeney zelfs zo erg dat hij een ander tussen haar benen laat. Of Frenkie de Jong hier blij mee is, is weer een andere vraag.

Mikky Kiemeney laat bekende van Frenkie de Jong zo tussen haar benen kruipen

Van de buitenkant lijken Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong het perfecte stel. Wanneer je de twee tortelduifjes samen ziet weet je zeker dat die nooit meer uit elkaar gaan. Het vertrouwen in elkaar is zo groot dat Frenkie de Jong een bekende van hem zo tussen de benen van Mikky laat kruipen. Het gaat hier gelukkig gewoon om de hond van de verloofden. Ze zijn samen weer terug in Barcelona en genieten van een romantische strandwandeling. Samen met hun hond kan de prachtige blondine het niet laten om een paar heerlijke kiekjes te schieten. Met haar blote voeten zit ze in het zand met haar hond tussen de benen. Dit vindt Frenkie allemaal niet zo erg, want die weet dat hij in de avond tussen de benen mag kruipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney laat weten wat het beste is aan weer thuis zijn

Mikky Kiemeney is een aantal weken weggeweest van huis. Ze was in Qatar voor het WK. Hier bleef ze om haar vriendje, Frenkie de Jong, aan te moedigen. Nu het WK er eindelijk op zit, is het tijd om naar huis te gaan. De knappe blondine is weer terug in Barcelona. Nu ze weer terug is laat ze weten wat het beste is aan weer thuis zijn. Niet haar bed, niet haar eigen huis, maar haar hond. Dat Mikky haar hond na al die tijd weer ziet doet haar dan ook ongelofelijk veel goeds. Met een grote glimlach kijk ze hem vol trots recht in de ogen aan. Na weer helemaal opgevrolijkt te zijn moet ze natuurlijk ook zelf even een foto maken. Ze zit op de grond en kijkt heel verleidelijk langs de camera. Zou Frenkie de Jong soms de foto aan het maken zijn? Het plaatje is in ieder geval om te watertanden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney moest er even een paar dagen tussenuit

Na het WK in Qatar was Mikky Kiemeney nog steeds niet genoeg uitgerust. Ze moest er even tussenuit. Samen met Frenkie de Jong zijn ze naar Parijs gegaan. Even quality time samen om bij te komen van de afgelopen weken. Kijkend naar de prachtige kiekjes heeft dit het stel veel goeds gedaan. Ze zijn weer helemaal uitgerust en kunnen er weer tegenaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!