Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto’s van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Nicolette Kluijver in pittig kort broekje

Het is bijna zover, deze zomer start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dit keer geen special zoals het het afgelopen All Stars seizoen maar de enige echte ‘ouderwetse’ versie van het programma. Uiteraard is Nicolette Kluijver weer gevraagd om de presentatie van het programma te doen. De blondine is altijd heel serieus maar brengt ook een soort vertrouwen aan de kandidaten. Eerder maakte Nicolette al bekend dat ze dit seizoen niet met Kaj Gorgels zal samenwerken als presentatie duo. Dit jaar zien we Nicolette Kluijver samen met Rick Brandsteder het spel presenteren vanaf een onbewoond eiland. Vaak is de bestemming heel tropisch en dat vraagt uiteraard om dunne kleding. Gelukkig weet Nicolette na al die jaren presenteren goed waar ze aan toe is. Daarom heeft de presentatrice haar aller kortste broekje uit de kast getrokken. Nicolette deelt op haar Instagram al een poosje een aantal spoilers en de foto van zichzelf in het korte broekje is daar één van. Het beloofd een goed seizoen te worden als Nicolette er altijd zo bij loopt..

Lees ook: Foto: Eerste hete beelden van Nicolette Kluijver in nieuw seizoen Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver bedekt zichzelf voor avonduren

Overdag kan de temperatuur dus flink oplopen op het tropische eiland waar Expeditie Robinson dit jaar wordt opgenomen. Gelukkig voor de presentators en de deelnemers wordt het savonds wel iets koeler dan overdag. Dat is ook te zien aan de outfit keuze van Nicolette Kluijver. Op een andere foto die de blondine deelt is te zien dat ze een langere jurk aan heeft getrokken. Daaronder heeft Nicolette hele hoge zwarte laarzen om zichzelf te beschermen tegen alle vliegen en muggen op het tropische eiland. Nicolette kijkt heel serieus op de foto wat waarschijnlijk betekent dat de foto is gemaakt tijdens een eliminatie ronde.

Nicolette Kluijver wordt begluurd

Naast alle vliegen en muggen op het Expeditie Robinson eiland zijn er ook altijd heel veel ander soort insecten, reptielen en dieren. In de afleveringen is af en toe te zien hoe een deelnemer ineens opschrikt van een kakkerlak of een enge slang. Daarnaast slapen de deelnemers altijd onder klamboes om muggenbulten een beetje in toom te houden. Het lijkt voor de presentatoren altijd een stuk makkelijk omdat zij niet hoeven te overleven in de wildernis. Toch zijn de omstandigheden van Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder ook niet erg luxe. Zo duikt er aan de andere kant van het raam waar Nicolette zit ineens een hagedis op. Het reptiel zit de arme Nicolette zonder pardon te begluren. Nu maar hopen dat Nicolette niet al te bang is voor wat ongedierte.

Nicolette Kluijver blijft in beweging tijdens opnames Expeditie Robinson

Op de Instagram van Nicolette deelt de blondine een foto waarop een groepje mannen en vrouwen druk aan het sporten zijn. Of het de deelnemers zijn of juist de crew is nog onduidelijk maar Nicolette deelt dat het gaat om ‘Marleens sportklas’. Dit bewijst dus dat Nicolette buiten de opnames om ook nog eens hartstikke sportief bezig is. Met zoveel beweging zorgt Nicolette er natuurlijk voor dat ze in die korte strakke broekjes blijft passen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?