Foto: Nicolette Kluijver lijkt verdacht veel op dít tekenfilmfiguurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben al een tijdje niets meer geschreven over Nicolette Kluijver. Onze Nederlands presentatrice en voormalig model is achter de schermen bezig met veel projecten en programma’s, maar is vaak niet op de voorgrond te vinden. De keren dat dit gebeurd is tijdens Expeditie Robinson en RTL Boulevard, waar ze altijd een opvallende verschijning is. Nu deelt ze een grappige vergelijking op haar story waar veel mensen om moeten lachen. 

Nicolette is een oude rot in het vak als het gaat over media en presenteren. Al sinds 2005 is ze aan het presenteren en acteren, toen nog als figurant in Goede Tijden, Slechte Tijden. De daaropvolgende jaren heeft ze hard aan de weg getimmerd, want ze is de laatste tien jaar niet meer weg te denken uit de geschiedenis van grote programma’s zoals Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Ook was ze in de recente geschiedenis te zien als biggetje in The Masked Singer.

Nicolette maakt een grappige vergelijking

Nicolette staat bekend als een echte, wilde vrouw die het vaak niet uitmaakt hoe ze op de camera staat. Zo ook nu, waar ze een story deelt van een wel heel verdachte vergelijking. Wie kent ze niet, de tekenfiguurtjes Goona en Dug. Twee uitgesproken figuren die nog al een aparte verschijning hebben. Met een grote mond en ogen en een apart uiterlijk zijn ze zeer herkenbaar voor het grote publiek. Laat nou net Nicolette de stem van Goona hebben ingesproken en lijkt ze verdacht veel op Goona als ze een foto ter vergelijking plaatst. Een komisch beeld waar veel om gelachen moet worden.

Foto Nicolette

Nicolette deelt sportieve houding

Naast een grappige vergelijking en een leuke uitstraling deelt Nicolette een story waar ze goed bezig is in de sportschool. Een zware schijf ligt op de grond, wat je doet vermoeden dat Nicolette die gebruikt tijdens haar oefeningen. Wij snappen dit wel, je moet toch in vorm blijven om Expeditie Robinson te kunnen presenteren. Nu de sportscholen open zijn en Nicolette net als iedere andere Nederlander sinds kort weer de mogelijkheid heeft om te sporten in de sportschool, kan ze niet achterblijven. Wij zijn benieuwd naar het resultaat en zien de foto’s graag tegemoet.

Wij hopen dat Nicolette nog lang mag presenteren

En dat menen we vanuit de grond van ons hart. Ze is een prachtige dame vol zelfvertrouwen, moed en een sterke uitstraling. Ze past perfect bij de uitstraling van stoere programma’s waar het fysieke en mentale getest worden. Wij kijken even terug naar de tijd tussen 2008 en 2010 waar Nicolette de presentatrice was van een iets minder net programma bij BNNHierin deed ze het steengoed en verscheen ze vaak in leuke en stoere outfits die bewust noch onbewust opvielen. Ze heeft zelfs bepaalde middelen gebruikt bij haar schoonouders tijdens een etentje, puur voor het programma. Waarom, wanneer en of dit vaker is gebeurd blijft onduidelijk, maar het laat zien hoe Nicolette kan zijn. Misschien komt er in de toekomst een nieuwe variant op het programm, waar Nicolette weer voor wordt gevraagd. Wij hopen het in ieder geval!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.