Foto: Nicolette Kluijver geeft melk aan dorstige slurf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is een erg bewonderingswaardig persoon, aangezien ze altijd opkomt voor anderen. Ook vervult ze wel eens de behoefte van een lange slurf. 

Presentatrice Nicolette Kluijver is een van de meest barmhartige mensen in Nederland. Ze leeft mee en zet zich in voor goede doelen. Een van die doelen waar Nicolette zich graag voor inzet is Ifaw, waarmee ze probeert de olifant te beschermen. De afgelopen jaren heeft Nicolette zich veel ingezet om de mooie diersoort te beschermen. En dus mocht ze ook veel tripjes maken naar het buitenland om reservaten en opvangen voor olifanten te bezoeken. Ze heeft veel gezien en geleerd en zet zich alleen nog maar harder in voor de behoeftes van dit oerdier. Inclusief het verzorgen van een wel erg dorstige slurf.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver laat zich vertroetelen in bad

Nicolette deelt emotionele throwback

De prachtige blondine deelt een filmpje van een wel heel emotioneel moment. Nicolette mocht namelijk een babyolifant verzorgen en dat is haar altijd wel bijgebleven. Als Nicolette al aan het moment terugdenkt wordt ze emotioneel. Ze zou het liefste zo snel mogelijk terug gaan en doorgaan met haar missie, omringt door allemaal olifanten. De intelligente dieren waren erg verzot op de knappe presentatrice en dus werd Nicolette altijd met aandacht overgoten.
Nicolette weet wel raad met een hongerige slurf

In het begin was het even wennen, maar na verloop van tijd was Nicolette een natuurtalent met het verzorgen van de dieren. Elke keer wanneer een olifant iets nodig had, bijvoorbeeld melk of water, of toevallig een beetje eten, dan was Nicolette aanwezig om de mooie dieren bij te staan. Het leverde haar veel respect op van de lokale bevolking. Die dachten eerst dat het de blonde presentatrice allemaal te zwaar zou worden en hadden haar flink onderschat. Wel werd Nicolette soms emotioneel door het zien van de wilde olifanten. Het is duidelijk een missie die haar flink aan het hart gaat. De blondine kon zich af en toe niet groot houden. Het laat maar weer zien hoeveel Nicolette geeft om dit doel.
Nicolette kan niet wachten om terug te gaan

Inmiddels is het alweer even geleden dat Nicolette bij haar grote vrienden de olifanten was, maar als het aan haar ligt zou ze zo op het vliegtuig stappen om terug te gaan. Nicolette was zo onder de indruk van het werk dat in de reservaten verricht werd dat ze zichzelf nog gemotiveerder voelde om zich in te zetten voor het goede doel. Het is ook erg mooi en waardevol om persoonlijk te mogen zien wat er allemaal wordt gedaan met het geld en de middelen die je als ambassadeur voor elkaar krijgt. Nicolette zou dit moment dan ook voor geen goud gemist willen hebben. Het is oprecht een van de meest waardevolle momenten in haar leven. Ze kan dan ook niet wachten om weer een keer langs te mogen gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!