Foto: Nauwelijks bedekte Famke Louise laat zich helemaal insmeren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een tijdje heeft Famke Louise geen muziek meer gemaakt, maar de beste vrouw brengt vrijdag een nieuw nummer uit! 

Famke laat zich helemaal insmeren voor cover

Onze favoriete top talentje, Famke Louise, heeft aangekondigd dat haar nieuwe nummer SWITCH aanstaande vrijdag op Spotify zal verschijnen! Na een periode van afwezigheid in de muziekwereld, kunnen we eindelijk weer genieten van haar ‘prachtige stem’ en unieke stijl. Maar dat is niet het enige wat ons enthousiast maakt over deze aankondiging. Hebben jullie de cover van haar nieuwe release al gezien? Wauw, Famke heeft zichzelf echt overtroffen! Ze heeft zichzelf helemaal onder de verf gesmeerd met allemaal leuke kleurtjes. Het lijkt wel alsof ze zo uit een schilderij is gestapt! Famke Louise weet hoe ze haar fans kan verrassen met haar creativiteit. We kunnen niet wachten om haar nieuwe nummer te horen en te zien wat ze nog meer voor ons in petto heeft. Laten we allemaal aftellen tot vrijdag en ons klaarmaken om te worden weggeblazen door de autotune stem en artistieke flair van Famke Louise!

Lees ook: Foto: Schaars geklede Famke Louise deelt backstage-beelden met vriend

Mevrouw Famke Louise doet mislukt dansje

Famke Louise heeft ons opnieuw verrast met haar creativiteit en humor. Naast haar prachtige nieuwe cover, heeft ze ons laten zien dat ze ook geen problemen heeft om zichzelf voor schut te zetten. In onderstaande video plaatste ze zichzelf midden in de straten van Amsterdam, terwijl ze een dansje probeerde te doen. Het is duidelijk dat haar dansmoves niet helemaal soepel verlopen! De gemaakte en ongepolijste video liet zien dat Famke Louise niet bang is om wat andere mensen van haar vinden. Een volger reageerde ludiek op de video door te vragen aan Famke Louise: “Hoe vond je het zelf gaan?” En iemand anders reageert op haar jas met: “Daar zijn mijn vuilniszakken gebleven!” Dit zijn niet bepaald motiverend reacties voor Famke, maar ze blijft stellig en gaat door met wat ze altijd gedaan heeft! Dus wij zijn heel benieuwd naar het nieuwe nummer van Famke!

Lees ook: Foto: Famke Louise maakt fans dolblij met nietsverhullend shirtje

Kunstenaar Famke Louise gaat helemaal los!

Famke zit volledig onder de verf en ziet er niet bepaald smakelijk uit, maar het is duidelijk dat ze er ook niet veel plezier aan beleeft. In onderstaand TikTok-filmpje zie hoe het eraan toegaat bij Famke om haar cover te maken. Het is een grote knoeiboel die de zangeres ervan maakt. Ze zit volledig onder de verf en ziet er werkelijk niet smakelijk of mooi uit. Maar goed als dit Famke blij maakt, dan moet ze dat lekker doen! Het kan soms makkelijk zijn om jezelf te verliezen in de perfectie en het imago dat we willen uitstralen, maar bij Famke Louise lijkt dat niet het geval. Wat vind jij van de knoeiboel?

@famkelouiseofficial_ HALLOOO ZET 21.04 in je agenda!!!! #fyp ♬ Whats this I like it Picasso Yeah datway – ReefaTV

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?