Foto: Naomy van Beem puilt aan alle kanten uit haar krappe sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie Naomy van Beem is druk in de weer om ervoor te zorgen dat ze er mooi uit ziet voor haar vriend Rico Verhoeven. En dat lukt aardig!

Naomy van Beem weet met haar looks altijd alle mannen van Nederland helemaal op hol te jagen. maar er is maar één man waar ze het allemaal voor doet. En die man is natuurlijk Rico Verhoeven. De kickbokser mag zich wel in zijn handen wrijven met zo’n knappe vriendin. En dat doet hij dan ook zeker. Rico is ontzettend tevreden over het feit dat Naomy hem koos als partner. Het stelletje is nog altijd ontzettend gelukkig en dat zie je ook aan hun lieve foto’s samen. Maar als Naomy alleen op de foto of op film gaat, dan komt een hele andere kant naar boven. Kijk maar naar deze video, waar Naomy in een ontzettend strak sporttopje aan het poseren is. De blondine knalt er bijna uit.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven verandert in enorme angsthaas in zwembroek

Naomy van Beem deelt geheimen met volgers

De mooie blondine deelt haar geheim in de video met haar volgers. Zo slaapt ze elke dag 8 uur, drinkt ze voldoende, eet ze goed en doet ze aan sport. En Naomy geeft aan dat ze daar ontzettend gelukkig van wordt. Dat heeft ze allemaal maar weer mooi voor elkaar. Het ziet ernaar uit dat Naomy veel controle heeft over haar leven. En dat is natuurlijk fijn. Ze kan haar dagen precies indelen zoals zij dat zelf wil. En daarom ziet ze er ook zo goed uit. En Naomy voelt zich niet alleen fitter, maar ook gelukkig door deze levensstijl. Gelukkig is ze niet te beroerd om alsnog een paar mooie kiekjes met haar volgers te delen. Die genieten natuurlijk enorm van haar mooie outfits. Al dat gezonde leven heeft ervoor gezorgd dat Naomy ontzettend fit, gezond en strak op de foto staat. Dat is pas genieten!

Lees ook: Foto: Naomy van Beem showt haar geweldige figuur in strakste outfit ooit

Naomy van Beem weet zich altijd goed te kleden

Het maakt niet uit waar Naomy van Beem naartoe onderweg is, ze zorgt er altijd voor dat ze een outfit draagt die er weergaloos uit ziet. En dat merk je ook wel aan de mooie pakjes die Naomy meestal op haar foto’s laat zien. De blondine weet wel hoe ze haar fans een beetje wild kan krijgen. Ze voegt wat kleur toe aan haar outfit of gaat juist voor iets dat nauwelijks iets verhult. Zo weet ze haar fans natuurlijk wel een beetje gek te maken. De foto’s van Naomy van Beem zorgen er al gauw voor dat de temperaturen in je kamer gaan stijgen en dat je rode oortjes begint te krijgen. Helaas is de blondine wel al bezet. En om het nou tegen Rico Verhoeven op te gaan nemen is ook weer zo drastisch. Gelukkig zijn er dan die mooie plaatjes om je de koude winternachten door te helpen. Dat is dan toch wel weer lief van Naomy.

Meer zien van Noamy van Beem kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Naomy van Beem? Kijk dan even op haar Instagram. Daar staat namelijk nog veel meer moois van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.