Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Amara Onwuka moet voor haar werk af en toe het weer een beetje opzoeken. Zo stond ze laatste buiten op locatie toen ze het had over de warme temperaturen. Maar ook bij flinke regen of storm kan Amara eropuit gestuurd worden om verslag te doen. Je zou dus bijna denken dat ze laatst op werk door de bliksem geraakt is of iets dergelijks, als je haar kapsel zo ziet. De wilde haren van Amara lijken nu echt alle kanten op te gaan. Het staat de knappe weervrouw absoluut niet verkeerd, maar voor haar volgers is het even schakelen.

Lees ook: Foto: Oververhitte weervrouw Amara Onwuka duikt bosjes in met collega’s
Amara lijkt wel statisch op wilde foto

Op de foto zie je hoe de prachtige bruine krullen van Amara alle kanten op gaan. het lijkt wel alsof er statische energie op zit. Blijf voorlopig dus maar uit de buurt van Amara, voor je het weet geeft ze je een schok. Maar de weervrouw blijft er ondanks haar kapsel wel gewoon prachtige uitzien. Sterker nog, met haar wilde krullen ziet Amara er misschien nog wel mooier uit dan normaal. Maar is dat normaal gesproken dan zo’n enorm verschil? Nou, dat ook weer niet, maar je ziet duidelijke verschillen met hoe Amara zich normaal gesproken presenteert.
Amara heeft normaal een beheerst kapsel

Over het algemeen heeft Amara haar eigen krullenbos wel goed onder controle. Zeker als ze een beetje hulp gehad heeft van de stylistes achter de schermen, zien haar haartjes er weer tiptop en verzorgd uit. Dan is haar kapsel ook wat meer beheerst en met een bedoeling, in plaats van een bijna ontplofte situatie. Er valt voor beide kapsels natuurlijk wat te zeggen. Amara kan beide looks in ieder geval goed hebben. Maar dat is ook niet zo gek, want Amara kan eigenlijk alles heel erg goed hebben.
Amara verleidt volgers met zwoele foto

Met haar wilde kapsel en strakke kleding weet Amara al gauw indruk te maken op de kijker. Maar als ze er dan ook nog eens zo zwoel bij kijkt en lacht, dan is iedereen gelijk helemaal om. De charme van deze knappe weervrouw zijn namelijk ongekend. Amara weet precies hoe ze zichzelf moet presenteren om ervoor te zorgen dat iedereen haar mag. Dat doet ze door een combinatie van haar mooie look, haar geweldige kleding, maar dus ook haar explosieve kapsels. Amara heeft dus meerdere geheime wapens die ze slim inzet om haar volgers te doen vallen voor haar. Amara is dus niet alleen heel erg goed in het presenteren van het weer, maar ook nog eens in het presenteren van zichzelf. Daarom is Amara Onwuka ook zo geliefd bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!