Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Amara Onwuka moet voor haar werk af en toe het weer een beetje opzoeken. Zo stond ze laatste buiten op locatie toen ze het had over de warme temperaturen. Maar ook bij flinke regen of storm kan Amara eropuit gestuurd worden om verslag te doen. Je zou dus bijna denken dat ze laatst op werk door de bliksem geraakt is of iets dergelijks, als je haar kapsel zo ziet. De wilde haren van Amara lijken nu echt alle kanten op te gaan. Het staat de knappe weervrouw absoluut niet verkeerd, maar voor haar volgers is het even schakelen.

Lees ook: Foto: Oververhitte weervrouw Amara Onwuka duikt bosjes in met collega’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Amara lijkt wel statisch op wilde foto

Op de foto zie je hoe de prachtige bruine krullen van Amara alle kanten op gaan. het lijkt wel alsof er statische energie op zit. Blijf voorlopig dus maar uit de buurt van Amara, voor je het weet geeft ze je een schok. Maar de weervrouw blijft er ondanks haar kapsel wel gewoon prachtige uitzien. Sterker nog, met haar wilde krullen ziet Amara er misschien nog wel mooier uit dan normaal. Maar is dat normaal gesproken dan zo’n enorm verschil? Nou, dat ook weer niet, maar je ziet duidelijke verschillen met hoe Amara zich normaal gesproken presenteert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Amara heeft normaal een beheerst kapsel

Over het algemeen heeft Amara haar eigen krullenbos wel goed onder controle. Zeker als ze een beetje hulp gehad heeft van de stylistes achter de schermen, zien haar haartjes er weer tiptop en verzorgd uit. Dan is haar kapsel ook wat meer beheerst en met een bedoeling, in plaats van een bijna ontplofte situatie. Er valt voor beide kapsels natuurlijk wat te zeggen. Amara kan beide looks in ieder geval goed hebben. Maar dat is ook niet zo gek, want Amara kan eigenlijk alles heel erg goed hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Amara verleidt volgers met zwoele foto

Met haar wilde kapsel en strakke kleding weet Amara al gauw indruk te maken op de kijker. Maar als ze er dan ook nog eens zo zwoel bij kijkt en lacht, dan is iedereen gelijk helemaal om. De charme van deze knappe weervrouw zijn namelijk ongekend. Amara weet precies hoe ze zichzelf moet presenteren om ervoor te zorgen dat iedereen haar mag. Dat doet ze door een combinatie van haar mooie look, haar geweldige kleding, maar dus ook haar explosieve kapsels. Amara heeft dus meerdere geheime wapens die ze slim inzet om haar volgers te doen vallen voor haar. Amara is dus niet alleen heel erg goed in het presenteren van het weer, maar ook nog eens in het presenteren van zichzelf. Daarom is Amara Onwuka ook zo geliefd bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!