Foto: Monica Geuze verwijdert podcast na nieuws over vreemdgaan vriend Robbert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze zit momenteel in een interne crisis. Zo zijn er een aantal geruchten dat vriend Robbert aan het vreemdgaan is. 

De prachtige Monica Geuze leek het allemaal te hebben: een flinke zak geld, een bloeiende carrière als model en influencer, een druk sociaal leven en een hele leuke vriend. Alleen aan dat laatste lijkt toch echt een einde te zijn gekomen. Tenminste, als we Yvonne Coldeweijer moeten geloven. En daarom heeft Monica nu ook maar alle banden naar het woord ‘vreemdgaan’ verbroken. Zo had ze een zeer interessante aflevering van haar podcast gemaakt over het onderwerp, maar lijkt die alweer snel offline te zijn gehaald. Wat is er nu precies aan de hand?

Lees ook: Foto: Beeldschone Monica Geuze laat zich voltanken aan het zwembad

Monica Geuze haalt in alle haast aflevering podcast offline

In de nasleep van het nieuws dat haar vriend Robbert vreemdgaat, haalt Monica Geuze heel snel de nieuwste aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels offline. De aflevering stond niet megalang online, maar werd vrijwel meteen van alle kanalen verwijderd. Yvonne Coldeweijer, professioneel roddelaar, vond het onderwerp van de podcast, die over vreemdgaan ging, al zo maf aangezien ze de week ervoor het nieuws van het vreemdgaan van Monica haar vriend naar buiten had gebracht. Misschien was het een foutje en had Monica niet goed gekeken naar de planning van de afleveringen. Maar toen ze het ontdekte werd de aflevering meteen offline gehaald om ogenschijnlijk even later weer online te komen met ruim twintig minuten minder materiaal. Had Monica snel zitten knippen in de aflevering?

Monica Geuze plaatst hele andere aflevering

Met podcasts gebeurt het vaker dat er meerdere afleveringen tegelijk worden opgenomen en gemonteerd. Zo heb je wat materiaal liggen voor het geval de planningen anders lopen en je niet kan opnemen. Afleveringen vooruit plannen is dan ook erg prettig. Daarom is het ook niet zo gek dat Monica genoeg afleveringen klaar had liggen om de ‘verkeerde’ aflevering te vervangen. Maar het is erg ongebruikelijk dat zoiets ook echt gebeurt. Monica heeft duidelijk geen zin in het onderwerp relaties en vreemdgaan, dus vervangt ze liever de hele aflevering dan haar probleem onder ogen te zien. Of speelt er stiekem nog meer achter de schermen. Yvonne graaft een stukje dieper en doet een bijzondere ontdekking.

Monica ingehaald door de werkelijkheid

De prachtige influencer had het in haar podcast blijkbaar over haar vriend en wat ze ervan zou denken als hij vreemd zou gaan. Nu vindt Monica dat op zich niet zo’n probleem, zolang ze het maar niet hoeft te zien. alleen is het in de tijd waarin we leven, met social media en alle juice channels die overal wat achter zoeken, praktisch onmogelijk om iets nog geheim te houden. Dus Monica was bang dat als haar vriend iets achter haar rug zou doen dat via dit soort kanalen weer bij haar terug zouden komen. Het bizarre is natuurlijk dat dit exact zo gebeurd is. Geen wonder dat Monica deze aflevering zo snel mogelijk offline wilde hebben. Het zit te dicht op de daadwerkelijke situatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.