Foto: Monica Geuze bewijst dat ze nog genoeg ‘over’ heeft na verkleining

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft een nieuwe foto online gezet en die ziet er natuurlijk weer perfect uit. De prachtige brunette heeft nog steeds genoeg in huis. 

De heerlijke vormen van Monica Geuze zien er nog steeds goed uit

Monica Geuze heeft enige tijd geleden ervoor gekozen om het een en ander te laten verkleinen. En dat heeft er natuurlijk voor gezorgd dat haar volgers lichtelijk in paniek waren. Want zou Monica er nog steeds zo mooi uit zien na de operatie? Dat is natuurlijk de vraag. Maar gelukkig is gebleken dat de knappe brunette ook na de verkleining er nog steeds perfect uit ziet. Haar mooie vormen zijn niet te stoppen. In het pakje dat Monica aan heeft op de foto kan je pas goed zien hoe knap de prachtige brunette eigenlijk is.

Lees ook: Foto: Monica Geuze bewijst met laag topje dat voorgevelverkleining weinig heeft uitgehaald
Het topje van Monica Geuze doet volgers watertanden van geluk

Natuurlijk levert het geweldige topje van Monica Geuze de nodige reacties op bij haar volgers. De knappe brunette ziet er namelijk weer perfect uit. Met haar verrukkelijke vormen zorgt ze ervoor dat al haar fans staan te watertanden na het zien van deze foto. Niet alleen dat, ze zijn ook nog eens helemaal betoverd door de blik van Monica. Die staart namelijk verleidelijk in de camera en heeft zo al haar fans meteen helemaal gehypnotiseerd. De opmerkingen onder de foto zijn dan ook overwegend positief. De aantrekkelijke brunette weet haar volgers van top tot teen in haar greep te houden met de foto in dit uitdagende topje. Zo kennen we Monica weer. Zelfs met de verkleining weet ze maximaal te verleiden.

Lees ook: Foto: Monica Geuze schijnt op perfecte plek dwars door haar jurkje heen
Het doorschijnende pakje van Monica Geuze

De prachtige brunette heeft een heerlijk doorschijnend pakje aan en daardoor kan je weer een hoop zien van haar aantrekkelijke . De fantastische brunette weet met haar geweldige looks al haar volgers weer behoorlijk te verleiden. Die kijken hun ogen uit met foto’s als deze. Want het van Monica, daar ben je nog lang niet op uit gekeken. En dat is natuurlijk wel een hele bijzondere ervaring. De prachtige brunette probeert er in ieder geval voor te zorgen dat al haar fans het naar hun zin hebben.

Monica Geuze is tevreden met verkleining

De prachtige brunette is zelf zeer tevreden met de verkleining van haar . Hoewel sommige van haar fans een andere mening erop na houden is Monica toch wel uiterst blij met de aanpassing op haar mooie vormen. De prachtige brunette kan zich inmiddels niks anders meer voorstellen. Ze lijkt dan ook vrij gelukkig te zijn met haar nieuwe besluit. Wat haar volgers ook vinden, Monica staat nog steeds achter haar besluit een verkleining te nemen. En eerlijk is eerlijk, de knappe brunette ziet er nog steeds erg goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!