Home Nieuws Foto: Mo Ihattaren laat meisje alleen achter in hotel na wilde nacht

Foto: Mo Ihattaren laat meisje alleen achter in hotel na wilde nacht

Voetballer Mo Ihattaren komt de laatste tijd bijna alleen nog maar negatief in het nieuws. Ook na het uitlekken van dit verhaal staat hij er niet lekker op!

Mo Ihattaren loopt te stoken bij ex Yasmine

Eventjes geleden schreven we al over de piepjonge vriendin van Mo Ihattaren. Al heel snel raakte de twee verloofd en daar deelde Mo meerdere foto’s van op zijn Instagram. Nog geen twee weken daarna kondigde de voetballer aan dat het alweer voorbij was tussen hem en Yasmine en dat is waar alle ellende weer opnieuw begon. Hij belandde op de achtergrond bij Ajax, terwijl dit zijn laatste kans zou zijn als voetballer. Daarnaast werd zijn Porsche afgebrand uit jaloezie, als we de woorden van Mo mogen geloven. De voetballer maakt een slechte naam voor zichzelf en lijkt er ook niet mee op te houden. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer onderschept een paar foto’s en constateert dat Mo loopt te stoken bij zijn ex door het te laten lijken alsof hij alweer verloofd is.

Mo Ihattaren

Het echte verhaal achter foto van Mo met scharrel

Mo Ihattaren plaatst dus een foto van zijn hand die een hartje vormt met de hand van een meisje naast hem in de auto. De tekst erbij suggereert dat hij nog een keer verloofd is met de dame. Toch blijkt dat wel even anders te zitten. Yvonne Coldeweijer deelt het échte verhaal op haar Instagram. Ze vertelt dat Mo, die midden in zijn drukke uitgaansfase zit, laatst in Club Air in Amsterdam was. Daar schijnt hij een meisje opgepikt te hebben die hij mee heeft genomen naar een hotel in Nieuwegein. Dat is dus hetzelfde meisje als uit bovenstaande foto. Dat kiekje is dus puur gemaakt om Yasmine, de ex-verloofde van Mo, te stangen, want het meisje was gewoon een scharrel. De twee hebben een wilde nacht gehad in het hotel, maar Mo heeft daarna nóg iets heel stoms geflikt… “Ik lach al hardop voor ik dit ga typen”, zegt Yvonne.

Mo Ihattaren heeft meisje flink laten zitten in hotel

Het verhaal van hierboven gaat verder op de Instagram van Yvonne Coldeweijer. Na die wilde nacht brak de ochtend aan in het hotel in Nieuwegein. Mo schijnt gevraagd te hebben aan het meisje of zij wat wilde drinken, want hij ging wat halen. Niet heel lang daarna kwam de dame erachter dat het een leugen was en dat hij haar gewoon heeft achtergelaten in het hotel. Hij heeft wel betaald voor de kamer, maar is weggegaan zonder iets te laten weten. Die arme meid moest vervolgens met het openbaarvervoer weer terug naar huis, want ze waren naar het hotel gegaan in de auto van Mo. Wat een rotstreek zeg! “Hoop niet dat ‘ie zo omgaat met al z’n verloofdes hahahaha”, schrijft Yvonne erbij.

Mo Ihattaren verpest eigen carrière

Mo is een ontzettend goede voetballer. Ook andere profs en oud-voetballers vinden dat. Velen dachten van Mo een grote speler te maken en wilden samen met hem trainen, maar haakten al snel af. De laatste oud-prof die tijd in Mo stak was Wesley Sneijder, die na een weekje al de handdoek in de ring gooide. Als hij z’n trainers net zo aanpakt als z’n vrouwtjes, snappen we heel goed dat ze weinig geloof hebben in een mooie voetbaltoekomst voor Ihattaren…

Mobiele versie afsluiten