Foto: Miljuschka Witzenhausen shockeert volgers met voor-en-na-kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

1 januari is een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar vervolgens met goede voornemens, voornamelijk op gebied van gewicht of uiterlijk. Miljuschka Witzenhausen doet dit ook én openbaar. De tv-kok laat een foto zien in haar ondergoed, iedereen kan zien wat ze heeft bereikt het afgelopen jaar en waar ze naar toe wilt komend jaar. 

Foto Miljuschka pittiger dan haar recepten

Miljuschka Witzenhausen maakt het als TV-kok geen geheim dat ze van eten houdt. Dat is lastig te combineren met diëten en calorie restricties voor velen. Op het instagram account van Miljuschka komen veel gerechten voorbij die niet in het gemiddelde Sonja Bakker-boek zullen belanden. Het valt dus te verwachten dat de dame niet te veel bezig is met haar gewicht. Dan is goede voornemens een lastig punt. De meeste mensen kiezen er namelijk voor om te zeggen dat zij in het komende jaar zullen afvallen of gezonder zullen eten. Wat neemt iemand zich voor die zo erg van eten houdt? Voor Witzenhausen is dat duidelijk: van haar lichaam houden. Ze was toen ze nog actrice was een stuk dunner. Daar moest ze veel voor doen en dat vond ze niks, dus plaatst ze nu trots een vergelijking van haar lichaam toen en nu. Zonder schaamte, in haar ondergoed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen houdt van zichzelf

Miljuschka laat vaker aan haar volgers zien hoe ze eruit ziet zonder kleding. Ze is duidelijk onderdeel van het body-positivity-movement. Ze wil dat mensen niet ongelukkig worden van letten op eten en te veel sporten. Dat heeft ze wel gedaan toen ze jonger was, schreef ze onder haar foto. Ze vindt dat het beter is om van jezelf te houden. Veel mensen reageren hier positief op, ondanks dat ze zelf schrijft haat-reacties te verwachten. Bij een foto een paar weken jaar geleden zijn alleen positieve reacties te vinden. Wellicht heeft ze eerder dit wel ontvangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka schaamt zich niet voor extra kilo’s

Waar Miljuschka vroeger programma’s presenteerde, presenteert ze nu meer zichzelf. Uiteraard is ze met haar kook-programma’s nog op televisie te zien, maar ze is meer bezig met andere dingen. Denk aan haar magazine en haar Instagram. Ze is haar eigen brand en is daarom ook uitgesproken over haar lichaam. Daarom kiest ze voor specifieke delen om te delen. Haar recepten houden haar basis vast. Haar verhaal over je lichaam accepteren komt overeen met veel mensen die van koken houden. Ook mannen reageren positief op haar foto’s. Er wordt veel gesproken over “een echt vrouwenlichaam”. Mensen vinden dat ze een positief beeld schept van hoe de gemiddelde Nederlandse vrouw eruit ziet. Dat is anders dan de meeste Instagram modellen die erg dun zijn. Ze is positief over dat haar lichaam met extra kilo’s ook extra ‘curves’ krijgt. Ze is erg positief over haar eigen lichaam, maar geeft aan dat zelf af en toe toch lastig te vinden omdat ze er vroeger anders uit zag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..