Foto: Miljuschka Witzenhausen doet kleding uit en laat flinke bos zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen had een lichtelijk tekort aan aandacht met Valentijnsdag en besloot haar kleding uit te doen. In alleen een slipje en een paar handschoenen ging ze op de foto. Van deze shoot plaatste ze vervolgens meerdere foto’s online. Ze had erg mooi fel rode lipstick op gedaan voor de gelegenheid.

De prachtige bos van Miljuschka zo in beeld

Op de foto heeft Miljuschka een grote bos rode rozen vast om bepaalde delen van haar lichaam te verhullen. Want door kleding gebeurd dat weinig, ze heeft alleen een zwarte onderbroek aan. Die ziet er dan wel weer heel erg verleidelijk uit, dus daar scoort Miljuschka absoluut punten mee. Daarbij kijkt ze sexy naar de camera. Ze heeft de foto’s op haar Instagram geplaatst en schrijft erbij “Philip ik wacht op je!”. Daarna vraagt ze aan haar volgers wat zij gaan doen met Valentijn. Ook is ze benieuwd of mensen het allemaal commerciële onzin vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Kokkerellen met Miljuschka Witzenhausen in een hartjespak

Echter was deze spannende post niet het enige wat Miljuschka deelde met haar volgers op Valentijnsdag. Ze besloot ook een makkelijk recept te delen zodat iedereen zijn of haar Valentijn kon verrassen met iets lekkers. Én ze heeft hier goed over nagedacht. Ze gaf namelijk het recept voor croissantjes. Het perfecte ontbijt na een leuke Valentijnsavond en nacht. Miljuschka deed voor hoe je de croissantjes moest maken in een groot hartjespak. Zo bleef Miljuschhka toch wel goed in de Valentijsdag sferen. Dat maakte het wel iets moeilijker om de croissantjes te bakken, maar in gewone kleding is het gelukkig zonder moeite te doen. Dankzij Miljuschka en haar recept heb je hopelijk een ontzettend leuke Valentijnsdag gehad. En anders heb je altijd nog naar de knappe chef kunnen kijken, dus dat is in ieder geval een schrale troost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen weet met spannende foto’s volgers te verleiden

Natuurlijk plaatst Miljuschka niet alleen maar zoetsappige video’s en leuke recepten. De knappe chef-kok heeft ook wel eens de behoefte om te laten zien wat ze in huis heeft. En daarvoor laat ze weer hele andere foto’s maken. Die zijn een stukje spannende dan Miljuschka in een hartjespak en laten ook net even wat meer zien van de knappe brunette. Als je Miljuschka een aantrekkelijke vrouw vindt, dan zullen de volgende foto’s jouw dag helemaal beter maken. In verschillende spannende setjes verschijnt Miljuschka voor de camera. Het eerste setje is nog redelijk braaf, maar de setjes die Miljuschka daarna aantrekt zijn absoluut niet bedoeld om door iedereen gezien te worden. Toch deelt Miljuschka ze graag. Want ze weet dat iedereen een stukje vrolijker wordt van die mooie foto’s. Wat een ongelooflijk lief gebaar van de verleidelijkste chef van Nederland. Miljuschka hoeft van ons in ieder geval nooit te stoppen met het geven van dit soort leuke cadeautjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...