Foto: Miljuschka Witzenhausen beklimt gevaarlijke trap met hoge hakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen wil nog wel eens een klein beetje timide overkomen. Maar de vrouwelijke chef-kok is best een durfal.

Chef-kok

Lees ook: Emotionele Miljuschka Witzenhausen lucht hart: ‘Wil echt niet janken’
Miljuschka piekt met leuke Kerst foto

Het jaar is nog niet om, maar Miljuschka heeft wel nu haar piek bereikt. Letterlijk dan, aangezien ze die net in de boom aan het hangen is. Op haar houten laddertje, haalt Miljuschka gevaarlijke taferelen uit om ervoor te zorgen dat haar huisje er perfect bij staat voor de feestdagen. Ze heeft er alvast een leuk pakje bij aangetrokken, zodat iedereen weet wat hij of zij kan verwachten van het kerstdiner bij Miljuschka. Haar volgers zijn ook uitermate tevreden met de foto van Miljuschka in haar spannende rode jurkje. De beeldschone keukenprinses wordt door haar jurkje nog eens extra knap.

Het leukste cadeautje deze Kerst is Miljuschka

Wanneer er bij Miljuschka thuis cadeautjes worden uitgedeeld bij de boom, is zij eigenlijk stiekem het leukste cadeautje in de kamer. Miljuschka is iets waar iedereen blij van wordt. Tijdens de feestdagen zou iedereen een beetje Miljuschka moeten hebben in hun leven. Daar speelt de mooie brunette zelf gelukkig ook al een beetje op in door hele leuke kerstfoto’s te plaatsen op haar Instagram. Al wordt het met al die foto’s van Miljuschka wel erg duidelijk wat er dus niet onder de boom bij je thuis ligt deze Kerst, namelijk Miljuschka.
Deze video laat zien hoe Miljuschka Kerst viert

Behalve een enorm getalenteerde en prachtige chef-kok is Miljuschka natuurlijk ook gewoon moeder. En dat betekent dat haar kerstdagen er net even anders uit zien dan van iemand zonder kinderen. Maar Miljuschka kan er gelukkig goed om lachen en besluit om van haar frustraties rondom de feestdagen een leuke video te maken. In de video wordt gelijk duidelijk hoe zij meestal Kerst viert.
Een foto of video van Miljuschka is een prachtige kerstcadeau

In de aanloop naar Kerst zal Miljuschka waarschijnlijk nog wel meer leuke foto’s en video’s online plaatsen. En dat is goed nieuws. Want een nieuwe foto of video van Miljuschka is altijd reden voor een feestje. Want meer Miljuschka op je scherm is altijd goed. Van deze prachtige dame kan je absoluut geen genoeg krijgen. Logisch ook, aangezien ze een van de meest populaire vrouwen van Nederland is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...