Foto: Miley Cyrus zwaait met kletsnatte heupen in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miley Cyrus heeft nieuwe muziek op de markt gebracht. Haar nieuwste album ‘Endless Summer Vacation’ moet je gewoon horen! Er zit bij haar nieuwste nummer ook weer een erg verleidelijke clip. 

De verleidelijke clipjes van Miley Cyrus

Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. En zoals je van Miley gewend bent is de clip niet een simpel braaf optreden. Nee, een videoclip van Miley moet spannend blijven en een beetje prikkelen. Miley staat namelijk bekend om haar uitdagende videoclips. Haar nieuwste nummer ‘River’ is ook zeker geen uitzondering. Miley staat heerlijk te dansen en uitdagende bewegingen te maken in het clipje. Maar dat iet alleen, haar korte jurkje wordt op een gegeven moment zo nat, dat het er allemaal wel heel verleidelijk uit gaat zien. Miley weet precies wat ze met haar clip teweeg brengt. Want de aandacht die haar clip krijgt gaat ervoor zorgen dat iedereen straks haar album gaat kopen.

Miley Cyrus is een stuk milder geworden

Ze begon natuurlijk ooit als kind ster, maar schudde al snel dat imago van zich af na hits als ‘Wrecking Ball’, waarmee ze duidelijk maakte dat haar dagen als Disney prinses wel voorbij waren. Als je niet meer weet hoe ‘Wrecking Ball’ ook alweer ging, check dan de clip hieronder. Dan heb je gelijk vergelijkingsmateriaal met Miley haar nieuwste nummer. Dan valt waarschijnlijk meteen al op dat de zangeres een stuk milder is in vergelijking met een paar jaar geleden. Zonder kleding zittend op een kanonskogel zit er niet helemaal meer in voor Miley. hoewel ze met de jaren misschien iets milder geworden is, mag de clip bij haar single ‘River’ er zijn!

Met haar nieuwe muziek is Miley Cyrus zeer tevreden

De knappe zangeres is met haar nieuwe muziek zeer tevreden. Alles aan het nummer ‘River’ is dan ook precies hoe Miley het wilde hebben. Van de tekst, tot de mix, de beelden bij de clip, de choreografie. Met het nummer laat Miley weer eens zien wat ze in huis heeft. En dat is nogal wat. Miley haar fans vinden het nummer helemaal geweldig en kunnen niet wachten om de rest van het album te beluisteren. Miley kennende zullen daar ook wel een aantal verleidelijke clipjes bij komen.

Miley viert nieuw album met flink feestje

Natuurlijk kan je als superster niet zomaar een album uitbrengen. Daar moet een beetje een leuk feestje bij. Dus Miley verzameld al haar vrienden en kennissen en nodigden nog eens een flink aantal mensen uit die ze niet per se kent en gaf een flink feestje ter ere van haar release. Natuurlijk verscheen Miley in stijl op haar eigen feestje. Haar jurkje zag er adembenemend uit. De foto’s van het feestje liegen er dan ook niet om. Miley is absoluut weer terug van weggeweest. En met haar nieuwe album kan je de komende tijd nog meer verleidelijke clips, optredens en feestjes verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!