Foto: Mikky Kiemeney poseert in superstrak t-shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney beloont haar volgers met dit prachtige kiekje!

Met een heerlijke reeks foto’s deelt Mikky Kiemeney een inkijkje in haar leven. Met een paar prachtige plaatjes kunnen haar volgers meegenieten. Benieuwd wat Mikky Kiemeney in haar dagelijks leven doet? Kijk dan even mee!

Mikky Kiemeney laat veel van zichzelf zien

In een superstrak t-shirtje laat Mikky Kiemeney enorm veel van zichzelf zien. Dit is het begin van een hele reeks aan foto’s. De knappe blondine laat namelijk zien wat ze de eerste week van November heeft gedaan. Het begin is al om van te smullen. In een super kort topje komt de buik van Mikky tevoorschijn. Er is goed te zien dat ze superfit is. Haar vriendje, Frenkie de Jong, mag in zijn handen knijpen met zo’n prachtige dame. Haar keuze van schoenen is alleen wel opmerkelijk te noemen. Het lijkt net een paar wollen stoomboten die ze om haar voeten heeft zitten. Wat een enorme joekels! Haar voeten krijgen het in ieder geval niet koud, in tegenstelling tot haar buik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Met Mikky Kiemeney moet je geen ruzie zoeken

Van buiten ziet de knappe blondine er misschien heel lief uit, maar schijn bedriegt. Mikky Kiemeney laat zien waarom ze zo fit is. Wat nu blijkt is dat Mikky op boksen zit. Met één flinke trap in haar benen moet je geen ruzie met haar zoeken. Wil je jezelf de vernedering besparen, blijf dan uit de buurt bij de pittige blondine. In een heerlijk sportief outfitje is ze aan het trainen. Frenkie de Jong moet maar geen ruzie krijgen met zijn vriendinnetje, anders kan misschien ook wel zo’n flinke trap verwachten!

Mikky Kiemeney heeft weekje voor zich alleen

Mikky geniet van een weekje alleen. In de collage aan foto’s is Frenkie de Jong nergens te bekennen. De twee tortelduifjes zijn nog niet zo lang geleden verloofd, maar een weekje alleen zijn ziet ze al wel zitten. Samen met een vriendinnetje geniet ze van de zonsondergang. In een heerlijk topje is het weer smullen geblazen. Frenkie de Jong zou een weekje het huis voor zich alleen hebben ook niet erg vinden.

Echte jeugdliefde tussen Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong

De twee tortelduifjes zitten in de bloei van hun leven, maar dit doen ze al jaren samen. Vanaf 2014 zijn ze namelijk al samen. Nu 8 jaar laten zijn ze nog steeds dol gelukkig met elkaar en verloofd. Met één prachtig kiekje laat Mikky weten dat het precies 8 jaar verder is nu. Frenkie de Jong heeft goed nagedacht over het ten huwelijk vragen. Samen waren ze romantisch op vakantie wanneer ze op een geweldige locatie aankwamen. Hier is Frenkie op één knie gegaan, en heeft hij de prachtige blondine ten huwelijk gevraagd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.