Foto: Mikky Kiemeney poseert in piepklein topje voor Frenkie de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney voelt zich geweldig. Ze is namelijk terug op de plek waar Frenkie de Jong haar ten huwelijk vroeg. Op deze nostalgische locatie laat ze zichzelf fotograferen in een minuscuul topje. Frenkie boft maar!

Mikky poseert op wijze voor Frenkie de Jong

Het lijkt erop dat Frenkie de Jong niet alleen een fantastische voetballer is, maar ook een romanticus in hart en nieren! Mikky Kiemeney heeft namelijk op haar Instagram een throwback foto gedeeld van het huwelijksaanzoek van haar vriend bijna jaar geleden deed. En wauw, wat een omgeving! Het lijkt wel alsof ze in een sprookje zijn beland, omringd door prachtige natuur en een adembenemend zwembad. Geen wonder dat Mikky in haar poseert, want met die temperaturen wil je toch niets anders aan? Frenkie heeft geluk met zo’n vrouw aan zijn zijde. Gelukkig had de Barcelona-voetballer de camera bij de hand, en kon hij onderstaand kiekje maken. Raak schieten doet hij blijkbaar niet alleen op het veld!

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney maakt stiekeme beelden van bloedmooie vriendin

De serieuze blik van Mikky tijdens voetbalwedstrijden

Mikky Kiemeney laat zich niet zomaar uit het veld slaan, zeker niet tijdens voetbalwedstrijden! Op de foto’s waar ze samen met de vriendin van Lewandowski te zien is, heeft ze een serieuze blik die menig voetballer angst inboezemt. Maar ondanks deze intense focus op het spel, blijft Mikky ook op modegebied zeker niet achter. Haar kledingstijl straalt er namelijk vanaf hoe modieus ze is! En zelfs op het voetbalveld weet ze stijlvol voor de dag te komen. Anna Lewandowski en Mikky Kiemeney lijken niet alleen partners van topspelers te zijn, maar ook nog eens hele goede vriendinnen! Op verschillende foto’s zijn de twee dames te zien in het stadion, waar ze de show stelen met hun modieuze outfits en prachtige uiterlijk. Het is duidelijk: deze twee dames zijn de koninginnen van het stadion!

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

Mikky en Frenkie helemaal in elkaar verstrengeld

Op de tribune van het voetbalstadion lijken Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong wel vergeten te zijn dat er nog andere mensen om hen heen zitten! Het koppel is namelijk zo in elkaar verstrengeld dat het lijkt alsof ze één persoon zijn geworden. En om het nog erger te maken, geven ze elkaar ook nog eens een innige kus. Het lijkt erop dat de rest van de tribune even geen aandacht meer krijgt tijdens dit romantische moment. De tortelduifjes zijn door hun liefde voor elkaar zo blind geworden dat ze niemand anders meer kunnen zien dan alleen nog elkaar. Onderstaande foto bewijst die grote verliefdheid voor elkaar. Het is super leuk om te zien dat Mikky, haar vriend Frenkie de Jong zo support tijdens grote wedstrijden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!