Foto: Mikky Kiemeney laat één lichaamsdeel volledig onbedekt op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen geheim meer dat Mikky Kiemeney zwanger is, maar dat betekent niet dat ze stopt met het maken van ontzettend mooie foto’s.

Mikky Kiemeney verbaast volgers met mooie strandfoto

De knappe blondine verbaast al haar volgers door het plaatsen van een ontzettend knappe foto van zichzelf. En die ziet er een partij heet uit Natuurlijk is er één lichaamsdeel dat Mikky voor de foto niet bedekt met kleding en dat is haar buik. Die houdt ze ook liefkozend vast. Het is inmiddels wel goed te zien dat Mikky al een tijdje zwanger is. En dat ziet er natuurlijk bijzonder uit. Maar zelfs met haar babybuik ziet Mikky er nog steeds bijzonder aantrekkelijk uit. En daarom neemt ze ook even de foto, om te kunnen laten zien dat ze nog steeds zo ongelooflijk knap is.

Lees ook: Mikky Kiemeney deelt intieme privé-foto’s op zonvakantie met Frenkie de Jong

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney weet nog steeds enorm te verleiden

Ondanks haar zwangerschap heeft Mikky Kiemeney de kunst van het verleiden niet verleerd. En dat laat ze maar weer eens eventjes mooi zien in de foto hierboven. Daarin staat Mikky in het prachtige zonlicht op een afstandje verleidelijk te poseren voor de camera. Ze heeft een pakje aangetrokken waar iedereen van zou smullen en keert zich ook lichtelijk weg van de camera, om het allemaal nog een beetje mysterieus te houden. Met haar foto weet Mikky wel groot deel van haar volgers erg lekker te maken. Die zullen de komende tijd hun ogen open houden om te kijken of er nog meer van dit soort pareltjes hun kant op komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

De prachtige vormen van Mikky kiemeney

Natuurlijk heeft Mikky er sinds haar zwangerschap een beetje vorm bij gekregen, maar haar andere vrouwelijke vormen zien er ook nog gewoon ontzettend goed uit. Dat valt niet te ontkennen. De aantrekkelijke dame ziet er op haar best uit als ze een verleidelijk stukje kleding heeft aangetrokken, zoals het zwarte stukje stof wat je op de foto hierboven mag aanschouwen. Mikky weet heel erg goed hoe bepaalde kleding overkomt op haar volgers, al helemaal als ze die kleding dan ook nog eens verleidelijk open heeft hangen. Dat zorgt er namelijk voor dat de prachtige blondine wel heel erg spannend op beeld verschijnt. Mikky vindt dat natuurlijk alleen maar leuk. Ze houdt er wel van om haar volgers een beetje te plagen.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney verklapt groot nieuws met goedgevuld topje

Mikky Kiemeney is niet van plan te stoppen met mooie foto’s

Ondanks haar zwnagerschap is Mikky Kiemeny niet van plan om te stoppen met het plaatsen van ongelooflijk goede foto’s van zichzelf. Daar moet de knappe blondine absoluut niet aan denken. Ze houdt er veels te veel van om haar volgers een beetje te kunnen plagen en uit te kunnen dagen en daarom zal ze zeker niet stoppen met het plaatsen van bijzonder geslaagd plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.