Foto: Mikky Kiemeney gespot met Frenkie de Jong in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney pakt in Qatar elk momentje aan om het hoofd van Frenkie de Jong op hol te brengen. Zolang hij maar niet afgeleid raakt voor de allesbeslissende wedstrijd tegen Argentinië…

Mikky Kiemeney deelt een stel beelden via Instagram samen met Frenkie de Jong. De twee zijn zelfs tijdens dit drukke WK niet uit elkaar te houden, en weten het tóch voor mekaar te krijgen om elkaar veel te zien. Mikky en Frenkie moeten wel uitkijken dat hij niet zijn focus verliest voor de wedstrijd tegen Argentinië, die vrij bepalend is. Gaat deze intimiteit de overwinning op Argentinië in de weg zitten, en stappen de tortelduifjes straks weer op het vliegtuig?

Mikky Kiemeney zoekt intimiteit op met Frenkie de Jong

Nu Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong in Qatar zijn, is er natuurlijk maar één doel voor de middenvelder, en dat is de wereldbeker mee naar huis nemen. De twee tortelduifjes zien elkaar dan ook niet al te vaak, want ze zijn niet naar Qatar gekomen om een lekkere relax-vakantie te houden. Echter lijken de twee elkaar wel gewoon relatief vaak te zien, en hier gebeurt dan ook het één en ander. Zo deelt Mikky Kiemeney een opvallende foto via Instagram, waar ze met Frenkie de Jong de intimiteit aan het opzoeken is in Qatar. Mikky moet wel oppassen dat ze haar vriend niet teveel afleidt, want het is en blijft; Eyes on the prize. Frenkie de Jong moet zich zo goed mogelijk focussen op het kampioenschap, en alles geven op het veld. Dan maar iets minder in bed, toch?

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney leidt Frenkie de Jong af met haar goddelijke lijf op strand in Qatar

Mikky Kiemeney beleeft wilde avond met bekende vriendin

Mikky Kiemeney kan in tegenstelling tot Frenkie de Jong wel gewoon uit haar dak gaan in Qatar. Voor de blondine is het niets meer dan een heerlijke vakantie; een beetje chillen met vriendinnen, en zo nu en dan een wedstrijd van het Nederlands elftal bezoeken. En daar maakt Mikky dan ook optimaal gebruik van. Via Instagram deelt ze een stel spannende foto’s, samen met haar bekende vriendin Anna Lewandowska. Dit is de vrouw van Robert Lewandowski, spits van Fc Barcelona en één van de beste spitsen ter wereld. De twee blondines zijn inmiddels onafscheidelijk geworden en doen veel samen. Vooral nu ze allebei in Qatar zijn! Op de foto is te zien hoe ze poseren voor de camera, voor een prachtig uitzicht van Qatar. Waar Mikky en Anna normaal gesproken voor hetzelfde team juichen, is dat nu alleen wel wat anders. Anna steunt natuurlijk haar eigen land, Polen, en Mikky het Nederlands elftal. Misschien steunt Anna inmiddels ook wel ons kikkerlandje, aangezien Polen helaas voor de blondine is uitgeschakeld. Wie neemt uiteindelijk de wereldbeker mee naar huis?

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney deelt bewijs dat ze écht alleen slaapt in Qatar

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?