Foto: Mikky Kiemeney houdt transfer Frenkie de Jong tegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Frenkie de Jong misschien al met zijn hoofd bij een andere club is, lijkt zijn verloofde Mikky Kiemeney zich des te harder vast te klampen aan hun huidige thuisstad Barcelona. De blondine lijkt op deze foto’s extra te genieten van de Spaanse zon, en dat ziet er heerlijk uit!

Het lijkt erop dat Frenkie de Jong binnenkort toch echt zijn koffers gaat pakken voor een nieuw voetbalavontuur elders in Europa. Meerdere Engelse clubs hebben al interesse getoond, maar het Duitse Bayern München lijkt de beste papieren te hebben. Wie nog helemaal niet met haar hoofd in Duitsland zit, is Frenkies verloofde Mikky Kiemeney. De mooie blondine is de afgelopen jaren enorm van Barcelona gaan houden. Het wordt dus moeilijk om haar nog weg te lokken uit de Spaanse kustplaats. Met deze foto’s lijkt ze duidelijk te willen maken écht nog niet klaar te zijn met haar stad. Zeg nou zelf; zo’n stralende dame heeft toch niks te zoeken in Zuid-Duitsland?

Frenkie, Mikky en Memphis op vakantie in eigen land

Hoewel een transfer écht aanstaande lijkt, is het alsof Mikky Kiemeney met deze foto’s nog één poging wil doen om Frenkie over te halen om in Barcelona te blijven. Voor de gelegenheid heeft ze haar allerfijnste vakantiekiekjes op een rijtje gezet. Een groot voordeel aan Barcelona is dat je zó op het strand bent. Je hoeft dus helemaal niet ver van huis om een beetje vakantiegevoel te kweken. Op de foto’s zien we hoe Mikky samen met Frenkie de Jong en Memphis Depay langs en op het water zit, en geniet van heerlijke verse garnalen. Ook Memphis is z’n toekomst in Barcelona niet zeker trouwens. Deze foto’s zouden dus ook best een soort onofficieel afscheid van de stad kunnen zijn voor de twee Nederlandse voetballers. Nog één keertje alle hoogtepuntjes van Barcelona meepakken voor het te laat is, zeg maar. Dat is ze in ieder geval gelukt, of die transfer er nou komt of niet!

Mikky Kiemeney wil in Barcelona Blijven

Het gebeurt nog wel eens dat als een profvoetballer een transfer maakt naar een ver land, dat vrouw en kinderen thuisblijven. Van kinderen hebben Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney nog geen ‘last’, maar de fonkelende nieuwe ring om Mikkys vinger speelt inmiddels wél een belangrijke rol. De twee verloofden zich onlangs tijdens hun vakantie in de Verenigde Staten en Mexico. Een soort LAT-constructie lijkt dus uitgesloten. Maar wat nou als Frenkie wel wil (of moet) verkassen, maar Mikky absoluut niet wil gaan? Misschien is het een idee om een huisje te kopen in Barcelona, waar Mikky dan elk weekend met haar vriendinnetjes naartoe kan voor haar wekelijkse dosis Spaanse zon. Want als je onderstaande foto’s bekijkt zie je dat niet alleen Mikky, maar ook haar omgeving zich duidelijk nog steeds enorm lijkt te vermaken in Barcelona.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!