Foto: Mikky Kiemeney houdt ’t niet meer op bloedhete dag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelfs als heet model kan je nog oververhit raken. Dat bewijst Mikky Kiemeney met haar nieuwste foto’s op Instagram. 

Mikky Kiemeney is een bijzonder hete dame. Maar zelfs dit prachtige model kan van tijd tot tijd oververhit raken. Zeker in de tropische temperaturen waar Mikky zich vaak in begeeft. In temperaturen waar de meeste mensen van zouden smelten, heeft Mikky het prima naar haar zin. Maar zelfs deze warme dame heeft zo haar grenzen. En die geeft ze even haarfijn aan met een foto op Instagram. Nu is het te hopen dat Mikky de warme temperaturen overleefd zodat ze verder kan gaan met het maken van mooie foto’s.

Lees ook: Foto: Bedriegt Mikky Kiemeney haar vriend Frenkie de Jong met andere man?

Mikky neemt genoegen met erg onthullende kleding

Met de temperaturen waar Mikky mee te maken heeft, kan je niet altijd te kieskeurig zijn in je kledingkeuzes. Je wil namelijk niet de hele dag oververhit raken. dus kiest Mikky voor een outfit die misschien wat meer van haarzelf laat zien, maar die er wel voor zorgt dat ze niet continu te warm is. En dat is voor Mikky het allerbelangrijkste. Want als het prachtige model het te warm heeft, dan kan ze natuurlijk geen leuke dingen meer doen. En Mikky is niet bepaald het type dat thuis op de bank gaat zitten, omdat het te warm is om naar buiten te gaan. Dan maar een laag kleding minder aan, daardoor kan Mikky namelijk heerlijk op avontuur.

Aan het zwembad zoekt Mikky een beetje de verkoeling

Mikky heeft het antwoord op de hitte gevonden. Dat is namelijk verkoeling zoeken aan het zwembad. Maar dan wel met haar stoel half in de schaduw, zodat ze niet continu de zon hoeft te trotseren. Zelfs in de schaduw is het waarschijnlijk heet genoeg. Mikky heeft er wel moeite mee, met het warme weer. Dat zie je ook wel aan de reactie die ze op de foto geeft. Mikky heeft het niet gauw zo warm, maar met dit weer heeft zelfs het prachtige model moeite. Dat weerhoudt haar er nog niet van om haar zomerse perikelen te delen op Instagram. En haar fans zijn daar natuurlijk erg blij mee, want die mogen zo nog meer genieten van Mikky.
Mikky en Frenkie maken de hete zomer nog even wat warmer

Mikky Kiemeney is natuurlijk de wederhelft van niemand minder dan voetballer Frenkie de Jong. En het koppel is na al die tijd nog steeds stapelverliefd op elkaar. Die liefde straalt er ook vanaf als je de foto’s mag geloven. Het stel maakt de warme zomerdagen nog net even een stukje warmer. Met een innige zoen sluiten ze hun dag samen af. Geen wonder dat Frenkie altijd zo goed presteert op het veld. Als hij het goed doet, dan wordt hij namelijk enthousiast ontvangen door Mikky Kiemeney. En daar gaat iedereen beter van spelen. Mikky Kiemeney is dus eigenlijk het geheime wapen van Frenkie de Jong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!