Foto: Mikky Kiemeney hijgt uit op bank in heerlijk stoeipakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney verleidt haar volgers met een ontspannend kiekje. Ze heeft een heel comfortabele outfit aangetrokken..

Mikky Kiemeney heeft natuurlijk een super druk leven. Eigen kledinglijn, modellencarrière, en natuurlijk overal mee naartoe met verloofde Frenkie de Jong. Hun leven staat momenteel op z’n kop en daar komt dan ook veel drukte bij kijken. De blondine grijpt dan ook gelijk haar kans wanneer ze een mogelijkheid heeft om uit te rusten. Via Instagram deelt ze zo’n zeldzaam kiekje, waar ze even lekker kan uitrusten..

Mikky Kiemeney verleidt volgers met kiekje in stoeipakje

Op de foto is te zien hoe Mikky Kiemeney lekker aan het uitrusten is op de bank, in haar comfortabele outfit. Het is duidelijk te zien dat ze toe aan een beetje rust is, haar gezicht spreekt boekdelen. De blondine heeft nog nét genoeg puf om te poseren voor de foto. Met een verleidelijke blik kijkt ze zwoel voor de foto. Ze heeft erbij een comfortabele outfit aangetrokken. Een groen joggingpak, met haar haren losjes. Het is duidelijk te zien dat ze na deze foto even lekker is gaan chillen, want het drukke leventje van de blondine eist ook zijn tol.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney showt superstrak sportpakje met knappe vrouw van Lewandowski

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney vergelijkt zichzelf met harig beest

Onlangs deelde Mikky Kiemeney een opvallend kiekje via Instagram. De blondine was hier te zien samen met haar harige hondje. En haar outfit lijkt opvallend veel op die van haar hond. Althans, de kleur van haar hondje. Via Instagram benoemt ze deze vergelijking; “When ppl say you’re going to look like your dog“. Het is dus ook de bedoeling van de blondine om op haar hondje te lijken. Het is tenslotte ook een prachtig beest! En zo te zien lukt dat aardig, want Mikky is ook een prachtige verschijning.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney beleeft spannend avondje zonder Frenkie de Jong

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney besteedt zondag op kletsnatte manier

Hoe Mikky Kiemeney haar vrije zondag besteedt, deelde ze onlangs via Instagram. De blondine deed dit dan ook op een kletsnatte manier, door te surfen! Samen met haar vriendinnen, namelijk met de vrouwen van voetballers Lewandowski en Ter Stegen! De drie zijn inmiddels goede vriendinnen geworden, en doen vele activiteiten samen. Zo deelde Mikky onlangs nog een foto dat ze met Anna Lewandowska, vrouw van Robert Lewandowski, aan het trainen was. Ook de vrouw van Ter Stegen lijkt nu bij de groep gevoegd te zijn. En die vriendschap behouden ze door lekker te surfen! Op de eerste foto is te zien hoe de hartsvriendinnen poseren op de luxe boot. Hierna maakt Mikky een prachtige foto van het uitzicht, van de locatie waar ze aan het surfen zijn. Daarna een foto van de vrouw van keeper Ter Stegen, genaamd Dani, die aan het surfen is. En aan de foto te zien, kan ze dat wonderbaarlijk goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.