Foto: Mikky Kiemeney doet shirtje iets omhoog en pronkt met haar nieuwe lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney trekt haar shirtje omhoog om haar geweldige nieuwe te laten zien. Iedereen wordt wild enthousiast door de blondine haar looks.

Mikky Kiemeney straalt met haar nieuwe

De knappe Mikky Kiemeney straalt aan alle kanten nadat ze kortgeleden bekend maakte zwanger te zijn met een kindje van haarzelf en Frenkie de Jong. De twee zijn hartstikke verliefd en zelfs verloofd. Het was voor iedereen een grote verassing dat Mikky Kiemeney zwanger is, omdat het stel nog zo jong is en zich overal op de wereld bevind. Aan de andere kant is het hartstikke logisch dat Mikky en Frenkie een kindje krijgen aangezien de twee in hun jonge leven al zoveel mee hebben gemaakt. Frenkie de Jong zijn carrière is natuurlijk als een speer gegaan en nu is het weer tijd voor de volgende stap. Op onderstaande fotosessie deelt Mikky haar groeiende buik op een speelse manier. De blondine tilt speels haar shirtje op waardoor haar buik goed zichtbaar is. Mikky straalt aan alle kanten terwijl ze trots laat zien wat ze in huis heeft. De blondine draagt een simpele outfit bestaande uit een wit gestreept shirtje, met een petje en witte linnen broek. Het helpt natuurlijk ook mee dat Mikky deze foto’s maakt in Los Angeles. Hier verblijft ze in een peperduur hotel terwijl ze geniet van een voetbal gerelateerde vakantie.

Mikky Kiemeney deelt prachtige foto vanuit achterkant

Het is natuurlijk ook zomervakantie voor Frenkie de Jong, en dat betekent dat hij genoeg tijd heeft om met zijn geliefde Mikky Kiemeney op fijne vakanties te gaan. De twee zijn samen afgereisd naar het zonnige Italië om daar te genieten van romantische uitzichten en lekker eten. Op onderstaande fotoreeks heeft Frenkie de Jong in ieder geval een erg goed uitzicht doordat Mikky er prachtig uitziet in haar lange gestreepte jurk. Mikky poseert speels met haar achterkant naar de camera terwijl ze lacht over haar schouder. Ook de achtergrond mag er zeker wezen. De twee zijn dan ook bij de bekende Amalfi kust, dat bekend staat om de prachtige uitzichten. Op de derde foto pakt Frenkie de zwangere buik van Mikky vast wat zorgt voor een lief beeld.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney knalt bijna uit haar topje

Mikky Kiemeney deelt beelden van liefdeszomer

Het stopt maar niet met de romantische plaatjes van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong. Bij onderstaande fotoreeks schrijft Mikky dat dit de foto’s zijn van haar Italian summer. De beelden mogen er zeker wezen. Op de eerste foto straalt Mikky op straat terwijl ze poseert in haar gestreepte blouse. Het valt op dat Mikky ontzettend veel shirts met streepjes draagt. Op haar laatste drie foto’s heeft ze iets aan met streepjes. Misschien is dat helemaal de stijl die Mikky geweldig vindt nu ze zwanger is, wie weet. In de fotoreeks komt ook een grappige foto naar voren waar Frenkie de Jong een foto maakt van een oud stel. Het oude koppel heeft geen flauw idee dat Frenkie een bekende voetballer is. Normaliter wordt Frenkie natuurlijk gevraagd om mee op de foto te gaan, maar nu moest hij zelf de foto maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!