Foto: Mikky Kiemeney doet shirtje iets omhoog en pronkt met haar nieuwe lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney trekt haar shirtje omhoog om haar geweldige nieuwe lichaam te laten zien. Iedereen wordt wild enthousiast door de blondine haar looks.

Mikky Kiemeney straalt met haar nieuwe lichaam

De knappe Mikky Kiemeney straalt aan alle kanten nadat ze kortgeleden bekend maakte zwanger te zijn met een kindje van haarzelf en Frenkie de Jong. De twee zijn hartstikke verliefd en zelfs verloofd. Het was voor iedereen een grote verassing dat Mikky Kiemeney zwanger is, omdat het stel nog zo jong is en zich overal op de wereld bevind. Aan de andere kant is het hartstikke logisch dat Mikky en Frenkie een kindje krijgen aangezien de twee in hun jonge leven al zoveel mee hebben gemaakt. Frenkie de Jong zijn carrière is natuurlijk als een speer gegaan en nu is het weer tijd voor de volgende stap. Op onderstaande fotosessie deelt Mikky haar groeiende buik op een speelse manier. De blondine tilt speels haar shirtje op waardoor haar buik goed zichtbaar is. Mikky straalt aan alle kanten terwijl ze trots laat zien wat ze in huis heeft. De blondine draagt een simpele outfit bestaande uit een wit gestreept shirtje, met een petje en witte linnen broek. Het helpt natuurlijk ook mee dat Mikky deze foto’s maakt in Los Angeles. Hier verblijft ze in een peperduur hotel terwijl ze geniet van een voetbal gerelateerde vakantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney deelt prachtige foto vanuit achterkant

Het is natuurlijk ook zomervakantie voor Frenkie de Jong, en dat betekent dat hij genoeg tijd heeft om met zijn geliefde Mikky Kiemeney op fijne vakanties te gaan. De twee zijn samen afgereisd naar het zonnige Italië om daar te genieten van romantische uitzichten en lekker eten. Op onderstaande fotoreeks heeft Frenkie de Jong in ieder geval een erg goed uitzicht doordat Mikky er prachtig uitziet in haar lange gestreepte jurk. Mikky poseert speels met haar achterkant naar de camera terwijl ze lacht over haar schouder. Ook de achtergrond mag er zeker wezen. De twee zijn dan ook bij de bekende Amalfi kust, dat bekend staat om de prachtige uitzichten. Op de derde foto pakt Frenkie de zwangere buik van Mikky vast wat zorgt voor een lief beeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney knalt bijna uit haar topje

Mikky Kiemeney deelt beelden van liefdeszomer

Het stopt maar niet met de romantische plaatjes van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong. Bij onderstaande fotoreeks schrijft Mikky dat dit de foto’s zijn van haar Italian summer. De beelden mogen er zeker wezen. Op de eerste foto straalt Mikky op straat terwijl ze poseert in haar gestreepte blouse. Het valt op dat Mikky ontzettend veel shirts met streepjes draagt. Op haar laatste drie foto’s heeft ze iets aan met streepjes. Misschien is dat helemaal de stijl die Mikky geweldig vindt nu ze zwanger is, wie weet. In de fotoreeks komt ook een grappige foto naar voren waar Frenkie de Jong een foto maakt van een oud stel. Het oude koppel heeft geen flauw idee dat Frenkie een bekende voetballer is. Normaliter wordt Frenkie natuurlijk gevraagd om mee op de foto te gaan, maar nu moest hij zelf de foto maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?