Foto: Mikky Kiemeney beleeft wild avondje in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney is een felbegeerde dame. Iedereen wilt bij de prachtige blondine in de buurt komen, zo ook in Qatar. Hier beleeft ze zelfs een wild avondje.

Mikky Kiemeney is in Qatar voor het WK. Hier is ze om haar vriendje Frenkie de Jong aan te moedigen. Wanneer Frenkie de Jong aan het trainen is moet de prachtige blondine zichzelf ook vermaken. Met een wild avondje in Qatar lukt dat haar zeker.

Hult Mikky Kiemeney met de vijand?

Op het WK is het je eigen land tegen alle andere landen. Mikky Kiemeney denkt hier alleen anders over. De prachtige blondine hult namelijk met de vijand. Ze is samen met de vrouw van Robert Lewandowski (Polen) en de vrouw van Marc-André ter Stegen een avondje wezen stappen in Qatar. Met een heerlijke foto samen met de prachtige vrouw van Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, laat ze weten dat het een geslaagd avondje was. Ook deze keer was Mikky Kiemeney dus een avondje niet samen met Frenkie de Jong. Met een heerlijke glitter truitje ziet ze er prachtig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney deelt uitzicht van peperdure hotelkamer

Mikky Kiemeney is vanaf het begin van het WK al aanwezig in Qatar. Doordat Mikky Kiemeney niet bij Frenkie de Jong op zijn kamer mag slapen moet ze een eigen hotelkamer boeken. Aan de hotelkamer te zien betaald ze dit alleen niet zelf. Ze deelt namelijk het uitzicht van haar peperdure hotelkamer. Wanneer je dit ziet weet je dat het niet goedkoop is om hier te verblijven. De prachtige blondine heeft het goed getroffen met Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong krijgt veel support van Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is niet alleen in Qatar aanwezig om wilde avondjes te beleven en te zonnen. De beeldschone blondine is nu ook gespot in het stadion waar het Nederlands elftal net heeft gespeeld. Ze heeft een Nederlands shirt met de Jong achterop aan. Met dit shirt aan ziet ze hoe haar liefde op het WK in Qatar speelt. Na de wedstrijd heeft ze zelfs nog even tijd om met Frenkie de Jong te knuffelen. Hier hebben de vriendinnen van de voetballers vaak weinig tijd voor en alleen op familie dagen. Nu na de wedstrijd pakt Mikkie haar kans en omhelst ze de liefde van haar leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney komt met een heerlijk kleurtje terug

Overdag is er voor de beeldschone blondine weinig te doen. Er zit dus niks anders op dan lekker te gaan zonnen. Buiten haar hotelkamer heeft ze een heerlijk zwembad waar ze aan kan liggen. Als ze zin heeft om te gaan zwemmen heeft ze zelfs nog keuze. Ze kan of het zwembad in duiken of ze gaat voor de zee. Wanneer je naar het uitzicht kijkt weet je zeker dat ze zich niet gaat vervelen. Mikky kan altijd nog het strand op om een aantal prachtige foto’s te maken voor haar volgers, als ze echt niks te doen heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?