Foto: Michaëlla Krajicek maakt verpletterende indruk met open spijkerjasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michaëlla Krajicek heeft een nieuwe outfit aangetrokken waar iedereen verstelt van staat. De blondine schittert in een open spijkerjasje met een heel strak topje eronder.

Michaëlla Krajicek in open jasje

Vele (ex)-topsporters geven niet heel veel meer om hun uiterlijk of omdat het natuurlijk een stuk minder hoeft. Na jarenlang presteren is de druk er even af en sommige sporters komen dan flink aan of verslonzen zichzelf een beetje. Dit is absoluut niet het geval bij tennisster Michaëlla Krajicek. Deze dame lijkt elke dag een beetje knapper te worden en steeds spannendere outfits aan te trekken. Zo ook dit keer op een prachtige foto met een geweldige outfit. Aan Michaëlla is zeker te zien dat ze aan alle kanten aan het stralen is. De blondine heeft een spijkerjasje aan met een bruin topje die een wel erg spannende hals heeft. Hierdoor lijkt het jasje haast te strak te zitten en het topje te klein te zijn. Michaëlla heeft een zonnebril op en geniet van haar ochtend koffie. Daarbij zit Michaëlla lekker in het zonnetje terwijl de foto wordt gemaakt. De foto van Michaëlla is in Zuid-Spanje gemaakt.

misa krajicek in open jasje

Michaëlla Krajicek in prachtige blauwe jurk

De knappe Michaëlla Krajicek is lekker vakantie aan het vieren en aan het genieten van het mooie weer in Zuid-Spanje. En bij mooi weer hoort natuurlijk ook een mooie outfit, en laat Michaëlla daar nou net enorm van houden. De blondine is niet vies van een beetje make-up en een mooi kapsel voordat ze de deur uitgaat. Al kennen we natuurlijk ook echt de andere, stoere, kant van Michaëlla als tennisster. Daarbij kende de sportster geen genade en zag ze er altijd heel fanatiek uit. Toch kiest Michaëlla nu voor een blauwe jurk voor haar dagje uit. De jurk is donkerblauw en valt tot boven de enkels van Michaëlla. De prachtige jurk sluit super mooi aan bij het figuur van Michaëlla. Bij de jurk draagt Michaëlla simpele cowboy laarsjes en een zonnebril. Voor de foto poseert de blondine uitgebreid en ze kijkt charmant weg. Onder de foto van Michaëlla vraagt één van haar volgers of ze soms zwanger is. Hij zegt erbij dat hij niet vind dat Michaëlla een buikje heeft maar vraagt het zich gewoon af. Een beetje een vreemde manier van een compliment geven, maar Michaëlla is zo aardig om gewoon netjes te antwoorden.

Lees ook: Foto: Michaëlla Krajicek leunt verleidelijk over rand van zwembad

Michaëlla Krajicek wederom zwanger

Naast topsporter te zijn geweest is Michaëlla Krajicek ook een geweldige moeder. Helaas moest Michaëlla stoppen met haar tennis carrière toen haar knie blessure enorm opliep. Hierdoor kon Michaëlla niet meer het niveau vasthouden omdat de blessure dus te ernstig was. Gelukkig heeft Michaëlla zich daar zoals het lijkt helemaal bij neer gelegd en ze is nu regelmatig op de padelbaan te zien. Daarbij is Michaëlla twee jaar geleden bevallen van haar eerste zoontje genaamd Valentijn. Ze lijkt een dolgelukkig gezinnetje te hebben en is nu wederom zwanger van een tweede kindje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!