Foto: Merel Ek reageert na aanstootgevende uitspraken tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek zorgde voor enorme ophef aan het eind van haar vorige Vandaag Inside-optreden. De mannen aan tafel raakten niet uitgepraat over de spannende uitspraken van de blondine. Merel zelf lijkt er ook nog iets over te willen zeggen…

Merel Ek geeft commentaar na vieze woorden-rel bij VI

De mannen van VI waren geschokt toen Merel Ek het programma laatst afsloot met een hoop vieze woorden (check onze laatste post over haar). Nu voor het eerst sinds dit incident, plaatste Merel zelf een Instgram-post met daarin een blije foto en het bijschrift ‘altijd blijven lachen’. Merel is buiten voor het Koningshof in Den Haag, hier is ze bezig met opnames voor het televisieprogramma Hart van NederlandOp de foto heeft ze een flinke glimlach, en wrijft ze lekker in haar handjes. Gewoon weer de spontane en vrolijke Merel hoe we haar kennen. Ze lijkt gelukkig niet echt serieus bezig te zijn met de ‘ophef’. Hart van Nederland reageert met een vlam en blauw hartje op haar Instagram-post. Hieruit kunnen we concluderen dat tussen het tv-programma en Merel dus alles is zoals de relatie hiervoor ook nog was. Gelukkig voor Merel!

Lees ook: Video: Merel Ek verbaast Wilfred Genee met vieze praatjes tijdens Vandaag Inside

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

Heren van Vandaag Inside reageren: Merel past zich wel héél snel aan!

In deze uitzending blikken de heren nog eens een keer terug op het stuk van Merel’s ordinaire uitspraken. Het fragment begint waarin Wilfred zegt: ‘We hebben er alles aan gedaan om aan dit programma niveau te geven natuurlijk!’ Hierop zegt Johan; ‘Dat is ons streven en dat is ons goed gelukt, nooit ordinair, nooit over die lijn! Iedereen begon met lachen! Wilfred zegt: ‘we trekken ook iedereen mee in dat niveau. Want we hadden afgelopen week Merel Ek gesproken, zij is normaal de kuisheid, netheid en oprechtheid zelf maar dat ging een beetje mis! In de uitzending herhalen ze het fragment van Merel. Wederom lachen Wilfred, Johan en René over de woorden van Merel. Het lijkt er dus op dat ook bij Vandaag Inside, Merel gewoon weer van harte welkom is! Johan zegt zelfs:’Nu is ze echt één van ons.’

Lees ook: Video: Merel Ek doet opvallende uitspraak over haar vriend tijdens Vandaag Inside

Merel Ek timmert flink aan tv-carrière

Merel Ek is aardig aan de weg aan het timmeren wat betreft haar populariteit en bekendheid. Bij VI is de kijker al al lang voor de blonde lokken van Merel Ek gevallen!  Zodra de blondine bij VI aanschuift, of gewoon op de buis verschijnt, ontvangt ze bakken met liefde en men is helemaal in de ban van haar. En terecht, want het is natuurlijk ook gewoon een verschrikkelijk leuke verschijning. Maar dat Merel Ek nóg meer geëerd en gewaardeerd kon worden door het publiek, had niemand zien aankomen. Ze heeft de prijs van ‘Hoogevener’ van het jaar in ontvangst mogen nemen. Nu blijkt ook dat de politiek verslaggeefster een nóg groter publiek heeft weten te bereiken. Merel groeit uit tot een echte, geliefde bn’er! Op Instagram plaatst Merel Ek geregeld super leuke foto’s van haar, dus ga haar zeker volgen en uiteraard blijf je haar zien bij Vandaag Inside!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!