Foto: Merel Ek neemt nu alweer afscheid van Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek kreeg het regelmatig aan de stok met Johan Derksen en mag nu eindelijk afscheid nemen van Vandaag Inside.

Politiek verslaggever van Hart van Nederland, Merel Ek, is al enige tijd de vaste gast van Vandaag Inside. Daar mag ze over van alles en nogwat haar expertise geven en Merel maakt dankbaar gebruik van dat podium. Alleen zorgt het er soms wel voor dat zij en Johan Derksen elkaar af en toe wild in de haren vliegen. Maar daar hoeft Johan zich de komende tijd in ieder geval niet zorgen over te maken. Merel vertrekt namelijk met de noorderzon. En dus gaat het spraakmakende programma een stuk leger aanvoelen de komende tijd.

Lees ook: Video: Johan Derksen is helemaal klaar met Merel Ek bij Vandaag Inside

Merel Ek is nodig toe aan rust

Dat de heren van VI nogal veel kunnen zijn, dat was wel bekend. Maar Merel heeft gewoon een hele vakantie nodig om bij te komen van haar bezoekjes aan de studio. Dat is ook niet zo gek, want elke keer dat Merel langs lijkt te komen eindigt haar bezoek in een heftige discussie met Johan Derksen. En dat wil Merel natuurlijk niet. Ze gaat liever met een goed gevoel weg van haar werk. Nu vindt ze stiekem het programma te leuk om helemaal mee te stoppen. Dus besluit Merel om maar een mooie tussenstap te ondernemen. En dat is dan om er even een paar maanden tussenuit te gaan. Merel vertrekt bij Vandaag Inside als gast om even de rust op te zoeken. Dan kan ze over een aantal maanden de tirades van bromsnor Johan Derksen ook weer aan.
Meest vurige gast bij het programma

Merel last dus eventjes een pauze in. En dat is ook hard nodig. Merel haar taak bij Vandaag Inside is ook een ondankbare, namelijk om Johan Derksen een beetje in toom te houden. Zij is uitermate geschikt voor die rol, aangezien ze niet zomaar klakkeloos alles van Johan aanneemt en soms best vurig tegen hem in gaat. Maar Johan vindt dat eigenlijk alleen maar fijn. Dan heeft hij weer het idee dat hij zijn expertise de boventoon mag laten voeren en probeert hij zijn gast de baas te zijn. En dat levert een partij mooie televisie op. De spanning aan tafel is ook om te snijden, maar zorgt wel voor wat extra leven aan tafel.

Merel over een paar maanden weer terug

Merel is dus een paar maanden niet meer te zien bij het programma, maar dit is zeker geen definitief afscheid. Slechts een aantal maanden zal je haar moeten missen. De prachtige verslaggeefster komt dus zeker nog een keer terug om haar meningen bij Johan aan tafel te delen. Of hij er nu blij mee is of niet. Het programma wordt in ieder geval een stuk beter door de aanwezigheid van Merel. Dat valt niet te ontkennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!