Foto: Merel Ek maakt niet alleen VI-kijkers wild

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek staat er natuurlijk bekend om dat ze de kijkers van VI helemaal wild maakt. Maar nu blijkt dat nóg meer mensen helemaal wild worden van de politiek verslaggeefster..

Merel Ek is aardig aan de weg aan het timmeren wat betreft haar populariteit en bekendheid. Bij VI is de kijker al al lang voor de blonde lokken van Merel Ek gevallen, maar nu blijkt ook dat de politiek verslaggeefster een nóg groter publiek heeft weten te bereiken. Merel groeit uit tot een echte, geliefde bn’er!

Geliefde Merel Ek ontvangt prijs

Merel Ek is natuurlijk een geliefde dame door veel mensen. Zodra de blondine bij VI aanschuift, of gewoon op de buis verschijnt, ontvangt ze bakken met liefde en men is helemaal in de ban van haar. En terecht, want het is natuurlijk ook gewoon een verschrikkelijk leuke verschijning. Maar dat Merel Ek nóg meer geëerd en gewaardeerd kon worden door het publiek, had niemand zien aankomen. Via Instagram zet de blondine een opvallende foto online. Ze heeft namelijk de prijs van ‘Hoogevener van het jaar’ in ontvangst mogen nemen. En dat is een grote eer! “Een prachtige plek in een prachtige provincie. Omdat ik dat af en toe benoem op tv nu Hoogevener van het jaar. Teveel eer, maar wel een enorme eer. Nou, Merel, teveel eer kan jij nooit krijgen. Want het is meer dan terecht dat de blondine deze prijs in ontvangst heeft mogen nemen! Wat is de volgende prijs die Merel Ek in ontvangst mag nemen? Misschien live in de uitzending bij Vandaag Inside?

Lees ook: Video: Merel Ek krijgt het heet na zeer diepgaande vraag bij HLF8

René van der Gijp heeft verrassing voor Merel Ek

Merel Ek is natuurlijk bij Vandaag Inside een heuse vriendin van de show. De blondine moest in eerste instantie even inkomen bij het publiek, en men vond haar maar chagrijnig. Eenmaal vaker in de uitzendingen geweest, voelde Merel zich al meer op d’r gemak bij de heren, en het publiek ging van haar houden. Nu, vriendin van de show, en regelmatig op bezoek in de studio. En als het niet in de studio is, is het wel via de videoverbinding. Zo ook nu weer, waar Merel Ek een foto online zet uit de uitzending. René van der Gijp zat aan tafel, en had een bijzonder cadeau voor Merel. Hij gaf haar namelijk een gloednieuwe microfoon cadeau, met vrij veel glitters en een gouden top. Merel, die op dit moment via de videoverbinding aanwezig was moet er maar om lachen. Tóch besloot de blondine om dit lacherige plaatje te delen met haar persoonlijke publiek. “Als René een leukere microfoon voor je heeft“.

Lees ook: Video: Merel Ek onthult slaapkamergeheimen na vieze vraag van Wilfred Genee

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!