Foto: Max Verstappen heeft niks aan vriendin Kelly Piquet tijdens F1-testdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is enorm hard aan het werk tijdens de F1-testdagen, maar aan zijn vriendin Kelly Piquet heeft hij maar weinig.

Max zit harstikke zijn best te doen tijdens de testdagen van de formule 1. Iedereen is dan ook weer blij om Max achter het stuur te zien. Want dat is voor velen alweer veel te lang geleden. Maar als het aan zijn vriendin had gelegen, had Max gewoon thuis gezeten, of samen met haar op een terrasje. Nu moet Kelly noodgedwongen zichzelf weer vermaken. En dat doet ze ook zeker. Kelly heeft lang geleden geleerd dat het geen enkele zin heeft om elke dag maar langs de baan te gaan staan als Max aan het racen is. Dat duurt allemaal te lang en hij heeft het, logisch ook, te druk om zich met Kelly bezig te houden. Dus houdt Kelly zich op andere manieren bezig, terwijl Max over de baan scheurt.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet is niet onder de indruk van nieuwe auto Max Verstappen
Max Verstappen schiet over de baan

De eerste beelden van Max die in zijn Redbull-wagen over het circuit vliegt zijn inmiddels al razend populair op het internet. En met goede reden. Het is de eerste keer sinds het winnen van het wereldkampioenschap dat Max achter het stuur van een racewagen zit. En dat is een bijzonder moment. al vindt niet iedereen het even spannend, bijvoorbeeld Max zijn vriendin Kelly Piquet.

Kelly Piquet maakt mooie foto’s terwijl Max zijn uiterste best doet op de baan

Max is hard bezig om te trainen voor de komende races, maar Kelly zit ook zeker niet stil. Die houdt zichzelf bezig met spannende fotoshoots. Aan de haven neemt Kelly allemaal verleidelijke poses aan om zichzelf goed te presenteren aan de camera. En aan de beelden te zien nemen al die verleidelijke poses best wel wat tijd in beslag. Kelly is een groot deel van middag bezig met het maken van al die prachtige foto’s. Maar dat vindt ze helemaal niet erg. Ze moet namelijk op een manier de uren doorbrengen die Max niet thuis is. Dan kan ze maar beter iets leuks doen, zoals het maken van hele mooie foto’s. Die moeten ook wel heel goed worden, want Kelly heeft een van haar mooiste outfits aangetrokken voor de shoot.

Kelly Piquet plaagt volgers met verleidelijk foto

Misschien dat ze via deze foto Max laat weten wat hij mist, maar Kelly plaagt met haar verleidelijke plaatje ook al haar volgers. Ze heeft namelijk nieuwe kleding binnen en die is wel heel erg spannend. Alleen kan ze die nog niet dragen, want het is zomerkleding. Dus zal zij, en zullen al haar volgers, moeten wachten tot het weer warmer begint te worden voordat ze kunnen genieten van de nieuwe kleding van Kelly. Eigenlijk is het dus heel gemeen dat ze nu al deze kleding deelt met de buitenwereld. Dat voelt toch een beetje vals van de prachtige brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!