Foto: Max Verstappen geniet na van F1 titel met vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben een aantal onvergetelijke dagen achter de rug. Nu Verstappen zichzelf wereldkampioen van de F1 in 2021 mag noemen, zien hij en z’n vriendin er meer dan gelukkig uit op een nieuwe foto. 

Het was even spannend tijdens de bloedstollende Formule 1 race. Terwijl we dachten dat Max weinig kans meer zou maken lukte het hem toch om Lewis Hamilton voorbij te rijden. Voor velen is het nieuws nog steeds onbegrijpelijk, maar wel fantastisch. Max Verstappen kon zijn ogen natuurlijk zelf ook niet geloven en zat vol blijdschap en enthousiasme. De Nederlandse Red Bull coureur heeft goed feest kunnen vieren en zal daar waarschijnlijk nog even mee door gaan. Ook zijn vriendin Kelly Piquet straalde een en al geluk uit toen ze haar vriend zag nadat hij het WK officieel had gewonnen. Het koppel heeft inmddels weer even kunnen bijkomen van de drukke maar onvergetelijke periode. Nu is het weer tijd voor serieuze zaken, en één daarvan zijn de ‘FIA Gala Awards’ in Parijs. Daar stal het stel (natuurlijk) de show én maakte ze een magische foto.

Max Verstappen en vriendin maken schitterende entree na WK

Het was natuurlijk ook niet anders te verwachten, maar Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet waren het middelpunt van de avond. Max ontving de beker voor het kampioenschap en heeft vanaf nu altijd iets in zijn trofeeënkast staan om hem te herinneren aan het feit dat hij wereldkampioen van 2021 is! Niet alleen met de beker in zijn hand viel Max op, maar bij de entree werd al veel naar hen omgekeken. Max kwam strak in het pak met een strikje en Kelly droeg een prachtige lange zwarte jurk. Natuurlijk kon niemand zijn ogen er vanaf halen…

Max Verstappen is gelukkigste man ooit op foto met Kelly Piquet

Max Verstappen is gelukkigste man ooit op foto met Kelly Piquet

Via Instagram deelt de trotse Kelly Piquet een onvergetelijke foto met haar vriend. Het koppel ziet er hartstikke gelukkig uit; niet alleen met de winst, maar ook met elkaar. Deze foto is natuurlijk gemaakt op een onvergetelijk moment, en daarom is het zo’n speciale foto. De ogen van Max Verstappen sprankelen helemaal en die glimlach had hij waarschijnlijk de hele avond op zijn gezicht. De kans is groot dat die er ook nog eens moeilijk af te krijgen was. Ook Kelly Piquet straalt een en al geluk uit, maar omdat zij natuurlijk ook een beetje mooi wilt doen voor de foto laat ze niet haar echte brede glimlach zien. Die lach laat het model dan ook niet heel vaak zien, waardoor we er nu wel een beetje benieuwd naar zijn…

Lees ook: Bloedmooie vriendin Max Verstappen zorgt voor drama met foto na F1-overwinning

Model Kelly Piquet pakt alle ‘shine’ van Max Verstappen bij F1

Als er iets meel opviel dan Max Verstappen zelf bij de spannende Formule 1 race, was het wel zijn vriendin. Kelly was natuurlijk tussen het publiek te vinden om haar vriend aan te moedigen. Na de race zal haar telefoon wel ontploft zijn, want het model kwam volop in het nieuws. Ze kwam meerdere malen op beeld en er ging veel aandacht naar het model. Gelukkig viel dat bij de prijsuitreiking in Parijs wel mee, want daar werd de aandacht aardig goed over de twee verdeeld. We sluiten af met nog één foto van Max Verstappen en Kelly Piquet bij de ‘FIA Gala Awards’, omdat ze er zo onoverwinnelijk uitzagen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!