Foto: Max Verstappen dankt wereldkampioenschap Formule 1 aan deze opvallende trui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag is het zover. Max Verstappen kan de titel van wereldkampioen in de Formule 1 binnen halen. Hij heeft daar alvast de juiste kleding voor gekocht.

Als je bij de absolute top wilt horen, dan zal je ook jezelf daar naar moeten kleden. Dat lijkt de boodschap te zijn die Max Verstappen af geeft met zijn nieuwe foto op social media. Voor Max wordt het een spannende avond, want als hij een geode race rijdt, dan is hij aan het einde van de rit wereldkampioen. Hij heeft zich voor het gemak maar alvast gekleed als een kampioen om zichzelf een hoop moed in te praten. Vanavond kan je zien of die tactiek ook daadwerkelijk heeft geholpen. Wel ziet Max er keurig uit in zijn nieuwe kloffie. En die trui wil je straks als Max Verstappen fan ook gewoon in je kast hebben hangen. Zowel voor sentimentele waarde, als de vrouwelijke aandacht die het op gaat leveren.

Lees ook: Dit is Victoria (21), het zusje van Max Verstappen
Max moet het vandaag doen zonder zijn geliefde Kelly Piquet

Het ziet er naar uit dat Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van Max, er vanavond niet bij is. Hun agenda’s lopen de laatste tijd redelijk langs elkaar heen. Maar als Max vanavond op het podium beland met een wereldkampioenschap, dan zal Kelly ongetwijfeld op het eerste de beste vliegtuig stappen om haar geliefde in de armen te vliegen en traditiegetrouw een kusje op zijn helm te geven. De kans bestaat dat Kelly, zo modebewust als ze is, deze ‘Steve Jobs’ look voor haar vriendje heeft uitgekozen. Of misschien werkt het juist afstotend, dat Max eerst een ander shirt moet aantrekken voordat Kelly er zelfs maar over nadenkt om in zijn buurt te komen. Je gaat het vanavond allemaal zien, tenminste, als Max zichzelf kan bewijzen en met de snelste tijd over de finishlijn komt.
Als je slim bent koop je nu de trui van Max

Als je een beetje slim bent, dan koop je nu alvast de trui die Max aanheeft op de foto. Als Max na vanavond kampioen is, dan wil iedereen op Max lijken. Met de hippe trui van Max trek je straks allerlei vrouwen aan die ook maar een beetje dichter bij Max in de buurt willen komen. Onbewust leggen ze dan het verband tussen jouw hippe nieuwe trui en Max Verstappen en worden ze van binnen helemaal wild. Dat vooruitzicht kan alleen maar bevallen. Max moet echter wel eerst het kampioenschap winnen, maar op zijn nieuwe foto ziet hij er aardig zelfverzekerd uit. Max wordt gewoon wereldkampioen van de Formule 1 vanavond. En dan kan je maar beter zo’n trui in huis hebben. Die trui herinnert je er over twintig jaar nog aan waar jij was toen Max de beker in ontvangst nam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!