Foto: Matthijs van Nieuwkerk blijkt centraal figuur in nieuw schandaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Volkskrant maakte bekend dat zij bezig zijn met het een vernietigend stuk over Matthijs van Nieuwkerk. Zij hebben er vijf maanden aan gewerkt, maar Life Of Yvonne komt net voordat het stuk uitkomt met een sappige roddel over Matthijs aanzetten…

Cécile Narinx van Volkskrant boos op Matthijs

Jarenlang presenteerde Matthijs van Nieuwkerk het populaire programma De Wereld Draait Door. De hele week door schoven er interessante gasten aan bij Matthijs aan tafel. Echter was er achter de schermen ook veel aan de hand, blijkt nu! Daarover komt een vernietigend artikel in de Volkskrant. Er wordt zelfs gehint naar grensoverschrijdend gedrag van de presentator zelf. Yvonne Coldeweijer komt nu met een mogelijke reden waarom er zo veel moeite in het artikel is gestoken. Matthijs zou namelijk een affaire hebben gehad met een vaste gast van DWDD. Deze gast werkt óók nog eens bij de Volkskrant! De link is dan snel gelegd, vooral als daar de informatie bij komt dat de bewuste dame, Cécile Narinx, haar man toen heeft verlaten voor Matthijs! Matthijs zelf bleef bij zijn toenmalige vrouw, en liet Cécile dus min of meer stikken. Later ging hij voor Martha Riemsma, een andere nieuwe liefde, wél weg bij zijn vrouw. Logisch dus dat Cécile Narinx een beetje bitter is. Wellicht neemt ze nu wraak in de vorm van een giftig artikel in een veel gelezen krant?

Wie zijn de buitenechtelijke dames van Matthijs?

Gedurende het huwelijk van Matthijs met zijn ex-vrouw Karin gingen er veel geruchten rond. Hij zou meermaals vreemd zijn gegaan. Als eerste Cecile Narinx, zij is een journaliste gespecialiseerd in mode. Na hoofdredactrice van het tijdschrift Elle te zijn geweest, is ze nu hoofdredactrice van het mode gedeelte van de Volkskrant. Ook is ze niet bang om op televisie te verschijnen. Ze was dus vaak te zien bij het programma van Matthijs, maar ook deed ze mee aan de programma’s de Slimste Mens en Wie is de Mol?. In 2017 scheidde ze van haar ex-man en vader van haar kinderen René Bouwman, een fotograaf.  Na Cecile kwam dus Martha Riemsma, met wie Matthijs nu nogsteeds is. De zestien jaar jongere vrouw kwam in beeld vlak nadat Matthijs scheidde van Karin. Het lijkt dus alsof hij zijn vrouw heeft verlaten voor haar. Wel duidelijk is dat de presentator een type heeft, net zoals Cecile is Martha journalist. Ze was hoofdredacteur bij De Twentsche Courant Tubantia en werkt nu  in medialand. Ze is actief bij de NPO.

Mannen VI reageren ook op drama Matthijs

Nu Matthijs niet meer dagelijks op televisie te zien is, is er een ander praatprogramma erg populair. Vandaag Inside besprak het aankomende artikel over Van Nieuwkerk. Johan Derksen gaf het advies om niet te reageren. Hij denkt zo het beste de roddels te kunnen doden. Derksen heeft genoeg ervaring met reputatieschade, dus het kan een goed idee zijn voor Matthijs om dit advies op te volgen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!