Foto: Marlijn Weerdenburg onthult meest schokkende WIDM-hints in Moltalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg onthult binnenkort alle schokkende geheimen achter WIDM in het spannende programma Moltalk.

Presentatrice Marlijn Weerdenburg bespreekt weer elke week in Moltalk de meest uiteenlopende theorieën over het programma. Ze praat na met (oud)kandidaten, en bekijkt alle mogelijke hints die het programma verborgen houdt. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij thuis straks ook de Mol kan ontmaskeren. Marlijn heeft er zelf al enorm veel zin in en kan niet wachten om haar molboekje open te slaan en alle hints bij te houden die Wie is de Mol? 2022 in haar schoot werpt. Het worden weer spannende weken de komende tijd met Marlijn haar zoektocht naar de Mol.

Lees ook: Marlijn Weerdenburg schokt volgers met foto na verbluffende transformatie

Moltalk is terug van weggeweest met Marlijn

Direct na de uitzending van WIDM kan je gelijk kijken naar het minstens zo spannende Moltalk. In Moltalk gaat Marlijn, samen met haar medepresentator Rob Verheijen, in gesprek met oud-kandidaten en gasten over de opdrachten van die week. Met zijn allen speculeren ze volop over de identiteit van de Mol. De meest uiteenlopende complotten en theorieën komen voorbij. In de eerste aflevering, die gelijk 1 Januari na WIDM uitgezonden wordt, zijn oud-kandidaten Peggy Vrijens, rocky Hehakaija en Rick-Paul van Mulligen te gast. Samen met Marlijn laten ze weten welke potentiële Mol ze op het oog hebben.

Marlijn heeft jurk voor finale al uitgezocht op foto

Vorig jaar moest Marlijn de finale presenteren met een zwangere buik. Dit jaar heeft ze daar gelukkig geen last van. Daarom heeft ze alvast wat moeite gestoken in het uitkiezen van de juiste jurk voor de finale over een week of tien. En hoewel Marlijn een hele verzameling heeft aan mooie jurken, moet dit toch haast wel de jurk zijn die ze aantrekt tijdens de spannende ontknoping van het programma. Het is een van haar mooiste jurken, waar de presentatrice er echt fantastisch in uit ziet. Marlijn haar beeldschone komt in deze jurk echt perfect over. Als ze deze jurk aanheeft dan is ze een combinatie van elegant en extreem verleidelijk. En dat zou de kijkcijfers van WIDM natuurlijk geen slecht doen. Het enige probleem is dat mensen dan te gefocust zijn op Marlijn om op te letten wie de Mol nu eigenlijk is.

Nog meer spannende content met WIDM

Behalve natuurlijk Wie is de Mol? zelf en het bijbehorende Moltalk zijn er nog meer programma’s omtrent de spannende show dit jaar. En dan gaat het niet om de vele aftershows, online series en podcasts die fans van het programma opzetten. Vanuit de Avro.Tros komt er namelijk ook een eigen podcast en een tweede (online) aftershow genaamd Niet de Mol. Het programma wordt gepresenteerd door oud-kandidaat Splinter Chabot en verschijnt op de website van Wie is de Mol? Elke zaterdagavond interviewt hij één van de kandidaten die het spel vroegtijdig moet verlaten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...