Foto: Marlijn Weerdenburg lijkt knapper in Moltalk omdat ze naast Rob Verheijen staat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg is van zichzelf al een hele knappe presentatrice, maar naast Rob Verheijen ziet ze er nog vele malen knapper uit. 

Beeldschone presentatrice Marlijn Weerdenburg is van zichzelf natuurlijk al een hele knappe dame. Maar dat wordt nog meer benadrukt wanneer ze tijdens Moltalk naast presentator Rob Verheijen staat. In vergelijking straalt de schoonheid van Marlijn nog net even een stukje harder. En dat maakt Moltalk natuurlijk nog een stuk leuker om naar te kijken. Niet alleen kan je jezelf verheugen op alle spannende hints en tips uit Wie is de Moldie je misschien gemist hebt, ook kan je jezelf verheugen op een beeldschone Marlijn. Moltalk lijkt op die manier een beetje op een Nederlandse versie van Belle en het Beest, waarbij Marlijn als een prachtige prinses op je scherm verschijnt.

Lees ook: Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Marlijn zou eigenlijk solo Moltalk moeten presenteren

Als de mensen achter Wie is de Mol? een beetje slim zijn laten ze volgend seizoen Marlijn in haar eentje Moltalk presenteren. Ze is er duidelijk getalenteerd genoeg voor. Daarbij hoef je dan niet de halve avond tegen het gezicht van Rob aan te kijken, maar kan je jouw onverdeelde aandacht aan de beeldschone Marlijn geven. En dat is precies wat ze verdient. De prachtige blondine wordt vaak omschreven als de ideale vrouw en het is makkelijk om te zien waarom. Ze heeft een geweldig lichaam, een ongelooflijk gevoel voor stijl, een goed gevoel voor humor en een prachtige lach. Als Marlijn in de ruimte staat, dan merk je dat aan alles. Marlijn kan met haar lach iedereen een stuk vrolijker maken. En dat effect heeft ze ook op televisie. Daarnaast heeft Marlijn genoeg gevoel voor drama en spanning, dus in haar eentje houdt ze de kijker ook wel bezig. daar heeft ze Rob helemaal niet voor nodig. Het is dus een beetje onzinnig dat hij er nog naast blijft staan tijdens Moltalk.

Deze foto is de voornaamste reden om Marlijn en Rob samen Moltalk te laten presenteren

Er zijn natuurlijk genoeg andere redenen om Rob wel in dienst te houden van Moltalk. De voornaamste zie je eigenlijk al meteen op de foto. Omdat Rob erbij staat valt Marlijn gelijk meer op. Je ziet gelijk haar schoonheid naast Rob, die toch een beetje wegvalt naast zo’n aantrekkelijke dame. Rob zou dus als een soort accessoire gezien kunnen worden. Zonder hem zou Marlijn misschien minder opvallen bij het grote publiek. En dat is natuurlijk niet wat je wil. Marlijn verdient de spotlight, maar waarschijnlijk heeft ze daar wel een Rob voor nodig om ervoor te zorgen dat ze de aandacht krijgt die ze verdient. En dus mag Rob blijven. Tenminste, totdat ze het programma helemaal in haar eentje kan dragen. En die dag komt steeds dichterbij. Dus het zou zomaar kunnen dat je binnenkort Moltalk hebt met solo presentatrice Marlijn Weerdenburg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...