Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

De sterke punten van Marijn Kuipers

Marijn Kuipers houdt enorm van sporten. Dat merk je wel als je de knappe blondine een beetje volgt op Instagram. Daar is de prachtige presentatrice van RUMAG namelijk alleen maar bezig met het plaatsen van leuke foto’s van zichzelf. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Ze laat op Instagram ook maar gelijk zien waar ze haar prachtige vandaan heeft. Dat komt voornamelijk van het trainen wat ze vrij veel aan het doen is. In de sportschool weet Marijn continu haar sterke punten te trainen. En wat zijn de sterke punten van Marijn? Nou, eigenlijk vooral haar benen. Daarom is het ook zo gek dat ze nog steeds voor legday naar de sportschool gaat. Dat is eigenlijk juist ht ding aan Marijn dat helemaal geen training nodig heeft.

Lees ook: Foto: Het topje van Marijn Kuipers dreigt af te zakken

Marijn Kuipers laat haar prachtige zien op lift foto

De knappe presentatrice laat graag haar zien. Dat is inmiddels wel duidelijk. In haar sportpakjes ziet ze er meestal geweldig uit. De blondine weet als geen ander hoe ze haar er goed uit moet laten zien op een kiekje. En daarom is de foto in de lift ook zo goed gelukt. Want zelfs op dit plaatje, waar Marijn een flinke laag kleding draagt, ziet ze er nog steeds ontzettend verleidelijk uit. De knappe blondine weet wel wat haar volgers graag willen zien en gebruikt dat in haar voordeel. Met haar ongelooflijk mooie en fitte maakt ze het iedereen enorm naar de zin.

Marijn heeft nog veel meer goede punten

Haar benen zijn misschien nog het meest getraind aan haar spannende , maar het zijn zeker niet de enige twee pluspunten aan het van Marijn. Zo heeft de blondine een partij mooie vormen op haar lijf zitten waar je u tegen zegt. Haar ‘dames’ misstaan zeker niet. Die zijn in elke foto die Marijn maakt dan ook zeker flink aanwezig. En haar ontzettend goede kadetjes zijn ook niet te missen. Natuurlijk kan het altijd beter. Dat vindt Marijn zelf ook. Daarom gaat ze nog steeds met veel regelmaat braaf naar de sportschool.
Marijn Kuipers deelt spannende knipoog met publiek

De bloedmooie blondine deelt maar al te graag haar leven met haar volgers, maar wat ze nog veel liever deelt zijn hele mooie foto’s van zichzelf. Dat zie je wel als je naar dit heerlijke plaatje hierboven kijkt. Daar ziet Marijn er echt uit om op te eten. Je zou bijna vergeten hoe prachtig het gezicht van Marijn eigenlijk is. De heerlijke blondine heeft met haar knappe uiterlijk duidelijk haar volgers helemaal in haar macht. die juichen elke keer dat Marijn weer een leuke foto van zichzelf online zet. En met goede reden, want die foto’s zijn ook vaak echt wel enorm genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!