Foto: Marijn Kuipers trekt ondergoed ver boven haar broek uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marijn Kuipers heeft weer een nieuw fotootje gedeeld met haar volgers. Deze keer laat ze haar ondergoed ver boven de broek uitkomen. 

Marijn Kuipers deelt bijzondere foto met fans

De knappe blondine heeft zelf ook wel door dat deze look niet meer helemaal van deze tijd is. Dat zet ze ook in het plaatje erbij. De ‘ondergoed boven je broek’ trend is alweer van een aantal jaar terug. Toch waagt Marijn zich er nog aan voor een laatste spannende foto. Misschien heeft Marijn destijds de trend gewoon gemist. Of ze vindt het zo’n mooie look dat ze hem graag nog even in leven houdt. Maar wat de reden ook is, ze deelt de look sowieso met haar trouwe volgers. Die zijn daar natuurlijk erg blij mee, want die mogen op deze manier genieten van een heerlijke blonde dame in een verrukkelijk pakje. Kijk dus snel hieronder en oordeel zelf maar. Is deze look nog van deze tijd, of moet Marijn echt met haar tijd mee en dit soort foto’s niet meer maken?

Lees ook: Video: Marijn Kuipers maakt mannelijke volgers wild met verleidelijke beweging in sportbroekje

De verrukkelijke blondine Marijn Kuipers laat haar beste kant zien

Het is geen geheim dat de kadetjes van Marijn Kuipers een van haar beste features zijn. En dat bewijst ze maar weer eens door een prachtige foto te maken waarbij ze haar beste kant naar de camera draait. Je hebt vanwege Marijn haar pose goed zicht op de prachtige achterkant van de blonde presentatrice. Zoals je ziet is Marijn een prachtig plaatje op dit prachtige plaatje. Marijn staat sowieso wel bekend als een dame die niet zo preuts is en graag haar prachtige lichaam aan de wereld toont. En gelijk heeft ze ook. Want als je er uit ziet als Marijn Kuipers, dan mag je daar natuurlijk best wel een beetje trots op zijn. Marijn weet met haar look in ieder geval erg veel los te maken bij haar volgers. Die raken niet uitgepraat over haar heerlijke lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers deelt rommelige foto van wilde avond

Natuurlijk is Marijn Kuipers een ongelooflijk knappe dame, maar wist je dat ze ook nog eens hele mooie blonde vriendinnen heeft. En die zet ze gelukkig ook nog eens op de foto. We beloven je, je ziet niet dubbel. Op het plaatje van Marijn staan echt twee afzonderlijke blondines, die allebei net zo knap zijn met een heerlijk lichaam om naar te kijken. De twee dames dragen ook allebei een prachtig zwarte outfit die op de foto verleidelijk over komt. Het eerste plaatje van de mooie vrouwen is een beetje een rommeltje, maar foto nummer twee en drie maken een hoop goed. Marijn zet met haar leuke foto’s ook even haar vriendin in de spotlight en dat is natuurlijk weer heel aardig van haar. De volgers van Marijn vinden het voor de afwisseling vast niet erg om heel even naar een andere knappe blondine te moeten kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?