Foto: Marijn Kuipers matcht lippen met inhoud van haar jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers weet precies wat ze wil met haar lippen en de inhoud van haar jurkje. De blondine wil namelijk dat ze goed op elkaar afgestemd zijn.

Marijn Kuipers geeft uitdagende blik op spannende foto

Marijn Kuipers laat er geen gras over groeien waarom ze een hele fotoshoot in de badkamer heeft gehouden. De influencer is namelijk op vakantie in Curaçao samen met een vriendin. De twee dames genieten van lekkere restaurantjes en feestjes, maar natuurlijk ook van de zon. Helaas is de zon hartstikke fel en Marijn niet zo verstandig. De blondine is namelijk een beetje verbrand op haar voorgevel. Het lijkt geen vreselijke verbranding te zijn, maar het is wel duidelijk roder dan dat het zou moeten zijn. Nu gaat Marijn hier echter iets positiefs van maken in plaats van bij de pakken neerzetten. Het zou misschien verstandig zijn om je voorgevel te bedekken als je verbrand bent, maar Marijn doet het tegenovergestelde. De blondine trekt een jurkje aan waarin haar voorgevel meer dan een beetje zichtbaar is. Als je goed kijkt is te zien dat Marijn haar voorkant dezelfde kleur heeft als haar lippen, en dat vind de blondine erg grappig. Zo schrijft Marijn bij haar Instagram foto dat ze probeert haar lippen te matchen met haar voorkant. Voor iedereen die dat nog niet doorhad.

Marijn Kuipers geeft uitdagende blik

Marijn Kuipers vermaakt zich tijdens spannend ritje

Het is wel duidelijk dat Marijn Kuipers nog echt een jonge meid is door haar vele grappige acties en avonturen. Nu was het weer tijd voor een nieuw avontuur terwijl ze op vakantie is. Dit resulteerde erin dat Marijn en haar vriendin samen op een scootmobiel door een winkelcentrum aan het crossen zijn. De meiden lijken geen angst te kennen dat ze iets doen wat niet mag en hebben de grootste lol. Het is onduidelijk of Marijn iemand van zijn of haar scootmobiel af heeft moeten duwen om er zelf op te kunnen racen… Gelukkig vind Marijn het zelf erg grappig en vermaakt ze zich prima.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers toont nat plekje op haar broek

Marijn Kuipers laat zichzelf in zien

De knappe Marijn Kuipers is niet bang om zichzelf volledig weer te geven op haar social media kanalen. Dit betekent dat er regelmatig een foto of video van Marijn in een badpakje voorbij komt. Ook is Marijn natuurlijk heel sportief dus er verschijnen ook vele sportieve foto’s op Marijn haar social media. Dit keer ging de blondine toch weer voor een video in terwijl ze doet alsof het om iets anders gaat. Het is een heel mooi plaatje waarop Marijn poseert in de spiegel. Wel ligt er behoorlijk veel troep zoals make-up rondom de spiegel. Marijn zegt dat ze messy is maar ook echt georganiseerd.

Het spannende avondje van Marijn Kuipers

Waarschijnlijk zijn Marijn Kuipers en haar vriendin niet alleen maar op Curacoa om in de zon te liggen. Nee, het duo lijkt niet vies te zien van wat drankjes en dansjes. Marijn maakt onderstaande video van zichzelf en haar vriendin terwijl ze bij een beach club zitten. Dat belooft een spannend avondje te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!