Foto: Marieke Elsinga zet zomerjurkje onder hoogspanning met move

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is inmiddels aanbeland in de laatste fase van haar zwangerschap, maar haalt nog steeds gedurfde oefeningen uit. 

Presentatrice Marieke Elsinga is bijna klaar om te bevallen. Maar dat houdt de presentatrice niet tegen. Ze doet nog steeds dezelfde gekke stunts die ze deed toen ze nog niet zwanger was. En dat levert een aantal bijzondere foto’s op. Goed om te zien dat Marieke ondanks haar grote buik nog steeds enorm lenig is. Ze zet met haar move haar zomerjurkje wel onder flinke hoogspanning. Maar de jurk lijkt het voor alsnog gewoon te houden.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga gaat bijna onderuit dankzij haar enorme heuvel

Marieke doet pose met grote buik

Ondanks haar flinke buik en haar ver gevorderde zwangerschap durft Marieke het aan om een pose te doen. De knappe brunette lijkt ondanks haar aanstaande bevalling nog precies zo lenig te zijn als vorig jaar. Misschien dat Marieke ook gewoon even wilde uittesten hoe ver ze nog kon gaan. Als dit Marieke nu is, dan hoeft de brunette zich absoluut geen zorgen te maken over haar herstel na de zwangerschap. Het lijkt er namelijk op dat ze binnen de kortste keren weer staat te springen. Voor Marieke is dat wel een fijne gedachte.

Marieke neemt wel een groot risico

Natuurlijk is Marieke een vrij spontane vrouw, maar ze neemt wel een groot risico. Want wat gebeurt er als ze plotseling valt en er wat gebeurt met haar ongeboren kindje. Er zijn dus mensen die Marieke onverstandig noemen. Marieke weet zelf precies welke risico’s ze wel en niet kan nemen. Maar misschien zit er een kern van waarheid in de kritiek. Binnenkort is Marieke natuurlijk moeder. Dus ze zal moeten leren denken voor twee. Dan is het niet verkeerd om alvast te beginnen met extra voorzichtig te zijn.

Zelfs in Zweden moet Marieke goed smeren

Marieke heeft voor een zonnige vakantiebestemming gekozen, namelijk Zweden. Jazeker, zelfs in het noordelijke Zweden is het op dit moment warm. Dus Marieke kan daar prima zonnen. Ze heeft de baby ook goed ingesmeerd zegt ze. Tijdens het ontspannen neemt de prachtige presentatrice nog even een selfie om de mensen thuis te laten zien hoe fijn ze het heeft. Marieke maakt haar volgers wel een klein beetje jaloers, maar zolang ze mooie foto’s blijft plaatsen zit het wel goed.

Marieke koelt heerlijk af aan het woeste water

Op een van haar vakantiedagen besluit Marieke om even heerlijk af te koelen en verfrissend aan het water te gaan zitten. Wel lijkt het water een beetje onstuimig te zijn. Hopelijk kijkt Marieke wel uit. Ongetwijfeld zal ze op haar hoede zijn. Marieke kan aan het water goed de hitte ontsnappen waar ze tot dat moment aan toe flink last van heeft gehad. In haar zomerse kleding zwiert ze haar benen heen en weer. Misschien dat ze nog even gaat pootje baden. Dat schijnt namelijk goed te helpen tegen de hitte. Marieke heeft het in ieder geval prima naar haar zin in het zonnige Zweden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!